Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan selge en Harley-Davidson Bike

avskjed med en Harley-Davidson motorsykkel kan være vanskelig for noen. Uavhengig av årsak, må du ha sykkelen detaljert og kjører i topp stand, og deretter velge en rekke arenaer for reklame det for salg. Forsker på en nøyaktig markedsprisen vil sikre at du får topp dollar. Instruksjoner
en

Forskning verdien av motorsykkelen. Mange online prising guider gjør at du kan beregne verdien basert på sin tilstand, år og kjørelengde.
2

Rengjør motorsykkel og polere krom. Ta det med til din lokale motorsykkel verksted og få dem til å gjøre en rutinemessig stikkprøve å se om noe er i behov for umiddelbar reparasjon.
3

Print ut farge løpesedler som inneholder bilder av sykkelen din og slippe dem av på din lokale auto deler forhandler, Harley-Davidson butikk eller bilmekaniker. Mange ganger disse stedene vil ha en oppslagstavle for denne type innlegg.
4

Plasser en "til salgs" skilt på baksiden av motorsykkelen. Legg inn din kontaktinformasjon.
5

Legg inn en annonse i rubrikkannonser delen av den lokale avisen. Inkludere et bilde hvis mulig. I annonsen, fokusere på de beste kvalitetene av motorsykkelen og hva som gjør den unik.
6

Besøk en lokal Harley-Davidson klubben. Mange byer og tettsteder har lokale MC-klubber. Dette kan bidra til å spre ordet om sykkelen din. Spør de ansatte på motorsykkel butikk eller en lokal motorsykkel forhandler om de vet om noen klubber for Harley-entusiaster i området.
7

Post din motorsykkel på nettet. Craigslist.org er en måte å annonsere motorsykkelen. Alltid inkludere bilder og en detaljert beskrivelse av året, kjørelengde og tilstand på sykkelen. Andre spesielle områder for salg av sykler inkluderer Cycletrader.com og Ebay Motors.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150464.html

Previous:
Next: No

Selge en bil Online