Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan Ship et kjøretøy med tog

Shipping biler med tog er en god transport alternativ for flytting og, avhengig av hvor du er på vei, ferie. Det koster å sende med lastebil kan være høyere på grunn av kostnadene ved gas.Train selskaper i USA og Canada organiserer arbeidet til skip personlige kjøretøy. Som med enhver metode for shipping, er det godt å forberede seg på forhånd for tog transport. Gi selskapet god tid for henting og levering. Bruk tog shipping og forlate jobben til noen andre. Du trenger
Tittel
Forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Velg et selskap som passer dine spesifikke frakt behov. Autotransport med tog og Auto Rail er to selskaper som plukker bilen opp fra ett sted og slippe det på et annet sted. Amtrak er et annet selskap som har en litt annen leveringsmåte. Bilen kjører på samme tog som person. Noen må alltid følge bilen så dette er en fin mulighet til å kutte ned på leie bil koster på ferie.
2

Avtal med selskapet to dager til en uke i forveien. Mer varsel er alltid bedre. For å gjøre avtaler, bevis på eierskap og forsikring.
3

Tøm ut noen personlige eiendeler i bilen hvis du ikke er frakt med Amtrak. Amtrak tillater personlige eiendeler som skal pakkes i bilen slik at du ikke trenger å bære rundt så mye bagasje på turen.
4

Avtal å være tilgjengelig for henting av bilen. Hvis du må gå foran bilen, betror denne oppgaven til en nær venn eller et familiemedlem. Gi selskapet ett sett med nøkler og holde et ekstra par med deg.
5

vente på levering, som skal ta alt fra tre til 25 dager.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150456.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online