Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Slik Trade Cars Online

Siden advent av Internett, har det aldri vært enklere å kjøpe og selge biler, lastebiler, sport eller bobiler. Digital fotografering gjør at selgeren å presentere sin element i best mulig stand og få den sett av en potensiell kjøper tusenvis av miles unna. Driftige gründere etablerer lønnsomme bedrifter kjøp og salg av biler på nettet. Du trenger
Camera
Computer
Vis flere instruksjoner
en Post detaljerte bilder av alle bil-funksjoner.

Detalj bilen før du setter den opp for salg. Følg nøye med på alle områder av både eksteriør og interiør. Ren, polsk og glans. Desinfisere og fjerne lukt alle overflater for å fjerne gamle mat eller sigarett lukt. Foreta mindre reparasjoner hvis nødvendig. Du ønsker å presentere bilen i den aller beste tilstanden du kan oppnå.
2

Ta bilder av bilen med et digitalt kamera. Ta klare og detaljerte fargede bilder av alle sider av bilen, under panseret og inni stammen. Ta et annet sett av alle mulige profiler av interiøret. Ta nok bilder slik at en langdistanse kjøperen kan se alle flater av bilen. Last opp bildene til datamaskinen.
3 Gi nøyaktige auto bilder detaljering noen skade.

Etablere Blue Book verdien av kjøretøyet og satt en konkurransedyktig pris. Skriv opp en klar og konsis beskrivelse av bilen inkludert kommentarer til vedlikehold, reparasjoner, kjørelengde og nåværende tilstand. Vær åpen og åpne om rust, vannskade eller bulker. Omskrive beskrivelse, eliminere alle unødvendige ordgyteri. Husk når du betaler for en annonse, er kostnaden basert på mengden av ord i annonsen. Inkluder en e-postadresse og telefonnummer. Sørg for at telefonsvareren er slått på med en profesjonell klingende talemelding til skjermen samtalene. Dessverre, vil du ha mye "dekk kickere" og selgere som vil svare på innlegget ditt. Gjennomgå meldinger og returnere samtaler til seriøse henvendelser bare.
4

Etablere en online-konto med E-Bay og Craigs List. Mange nettaviser eller auto trading nettsteder også tillate gratis registrering og lave kostnader oppføringer. Last opp bilder av bilen og beskrivelse og plassere en for salg annonsen. Er bilen din en klassiker, muskel bil eller racing endret, bilen? I så fall plassere annonser i auto solfangeren magasinet nettsteder eller spesialitet nettsteder. Auto Trader Classics (se Ressurser), en online auto trading nettsted designet for unike eller endring biler, er et godt sted å begynne. Finn brukte eller nye biler for salg på Auto Trader. Den elektroniske nettsiden forenkler handler og kjøp mellom langdistanse auto handelsfolk. Både enkeltpersoner og bilsalg bedrifter kan bruke tjenesten. Nettstedet gir gjennomsnittlig verdivurderinger, bilder, forsikring og auto flytting tjenester.

AutoTrader. com

1-866-288-6872

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150455.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online