Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan selge en bil på nettet

På grunn av populariteten til Internett, har det blitt en populær markedsplass for biler, selv om du blir nødt til å beskytte deg mot populære svindel rettet mot selgerne. Du kan annonsere på en rekke områder, og pass på å nå mennesker både i ditt lokale område og utenfor, øker sjansene for et salg. Instruksjoner
en

Få bilens tittelen klar og har den på hånden for kjøperen. Mange glemmer hvor de satte sin tittel eller finner de måtte bestille en ny en, noe som kan ta flere uker, avhengig av hvilken stat du bor i (noen kan tilby en umiddelbar tittel). Kontroller at du har det før du begynne å annonsere.
2

Rengjør bilen helt, som du må ta bilder for å gi med reklame. Fjern alle dine personlige eiendeler fra bilen, og rengjør det å gjøre det så presentabel som mulig. Jo bedre bilen ser ut, jo raskere vil selge.
3

Ta bilder av bilen din. Noen nettsteder lar deg legge til mange bilder, mens noen bare tillate fire. Ta bilder som viser bilens front og back end, side utsikt, trunk området, under panseret, kilometertelleren, førersiden hytte og baksetet.
4

Gå online for å finne ut hvor du vil å annonsere, og noen metoder er gratis og noen er ikke. Din lokale og området rundt aviser mest sannsynlig tilby en online klassifisert publikasjon, en betalt alternativ. Craigslist er et opplagt gratis annonsering metoden, men sørg for å sjekke ut Cars.com, AutoTrader og eBay Motors, som har betalt et gebyr.
5

Lag en konto på annonsering nettsteder og inkludere alle relevante kjøretøy detaljene i annonsen din. Inkluder året, merke, modell og VIN (Vehicle Identification Number). Oppgi innvendig og utvendig farge, vedlikehold historie, generell tilstand og noen ekstra funksjoner, som for eksempel skinn, oppvarmede seter eller takluke.
6

Legg til informasjon som er spesifikk for ditt kjøretøy. For eksempel si at bilen var alltid forhandler vedlikeholdt, får utmerket gass kjørelengde, er stor i snøen, er en en-eier bil eller legge til noen detaljer som er relevant for din bil og hvorfor noen andre ville nyte den. Legge til så mange av dine bilder som nettstedet vil tillate.
7

Svar til interesserte kjøpere. Du kan motta telefonsamtaler med en gang, men regner med å få e-post i tillegg. Sjekk spam-mappen ofte, som e-post fra nye adresser kan ende opp i det.
8

Sett opp avtaler for prøvekjøring. De fleste vil ønske å kjøre bilen før du kjøper, så brukte biler er en gamble. Møt med potensielle kjøpere til du finner en.
9

Godta bare kontanter eller en bank sjekk (kasserer, sertifisert eller Tellers sjekk) fra kjøperen. Hvis du aksepterer en bank sjekk, bekrefte den ved å kontakte banken for å verifisere ektheten og midler. Ikke bruk kontaktinformasjonen oppført på bank sjekk, slå opp bankens telefonnummer selv og ringe fra din egen telefon
10

Logg tittelen over til kjøper og skape en regning for salg,. som viser all informasjon om bilen (år, merke, modell og VIN), kjøperens og selgerens navn og adresse, dato for salg, kilometerstand, salgspris og at kjøretøyet ikke inneholder en garanti, eller blir solgt "as-is". Begge parter skal signere regningen for salg og beholde en kopi.
11

Ta platene ut av den solgte bilen og returnere dem til statens motorvogn avdelingen så snart som mulig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150458.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online