Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan øke bruktbil salg

Økende bruktbil salg er viktig om du er en forhandler eller privat antrekk ønsker å selge flere biler. Heldigvis finnes det taktikk som kan brukes for å øke salget og heve overskudd samtidig. Bruktbil selgere er dessverre kjent for en mangel på ærlighet og dårlig forretningsdrift, så det er viktig å øke bilsalget ved å bruke respektfull taktikk som tar hensyn til de iboende frykt og bekymringer for bil kjøpere. Instruksjoner
en

List lavere priser. Mens det kan virke opplagt at lavere priser vil trekke inn flere kjøpere, det er andre fordeler ved å annonsere denne informasjonen. Hvis du annonsere bilen for en lavere pris, men forhandleren din tilbyr finansiering, kan du være i stand til å få kjøperen til å ta en servicekontrakt eller utvidet garanti, noe som kan øke resultat med mer enn den ekstra rabatt tilbys på kjøretøyet.

2

Selg via nettauksjoner. Online auksjonshuset eBay Motors er et populært sted å selge brukte biler, med forhandlere og private antrekk både bruker tjenesten. Når selge online, sørg for å vurdere din returrett og frakt ordninger, som du er sikker på å få bud fra kjøpere som ligger langt borte fra din hovedforetak.
3

Ta flere bilder . Hvis bilene er kjennetegnet online gjennom Cars.com, AutoTrader.com eller lignende nettsteder, få ekstra bilder av hvert kjøretøy i din beholdning. Mens fire eller fem bilder som brukes til å strekke til, noen forhandlere tar mange bilder for hvert kjøretøy. Dette gir trygghet for kjøperne, og de kan være villige til å betale en pris premie for bilen hvis den skiller seg ut fra andre i bildene dine.
4

Tilby en garantert handel kvote. Noen bruktbil kjøpere har en gammel bil i hagen deres, eller de kan være søker en eksepsjonell avtale. Dersom en bilforhandler tilbyr en garantert handel innrømmelse av $ 2000, er det sannsynlig mange av de handles inn biler vil ha faktiske verdier av mye mindre enn det. Men forhandleren kan blåse opp prisene på disse kjøretøyene på tomten sin til å kompensere tapene.
5

Ha en spesiell hendelse. Reklame en "avvikling salg" eller "repo bil salg" kan trekke kjøpere til tomten. Bare sørg for å ha nok ansatte på hånden for å håndtere den økte kunde trafikk. Selv om ikke alle kjøpere vil foreta et kjøp under arrangementet, kan du øke størrelsen på prospektet lister.
6

Send en direkte mail stykke til din nåværende kunder. Det kan være dyrt, men det vil øke front-of-mind bevissthet om at forbrukere har av forhandleren din. En direkte-post brikke kan fokusere på lave månedlige utbetalinger, eller størrelsen på beholdningen din hvis du har et stort antall biler og lastebiler på lager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150451.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online