Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow Med Rope

En plutselig sammenbrudd eller kollisjon på veien er en presserende situasjon, spesielt hvis bilen er på en travel gate eller nær et veikryss. Hvis det ikke er tid til å ringe en bergingsbil, kan du sikkerhet transportere bilen til nærmeste resten stoppe hvis du har en slepetau og en annen hjelper kjøretøy å taue bilen, hendig. Bare bruke solid tau - fortrinnsvis en en-eller to-bue slepetau - egnet til bilens størrelse. Du trenger
Heavy duty slepetau (medium til ekstra stor)
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren på bilen som skal slepes. Sett giret i "park" og sett på parkeringsbremsen.
2

Drive trekkbilen opp til bilen for å bli tauet. Plasser taue bilen i "park" og sett på parkeringsbremsen. Tie en tykk og solid tau til slepet stropp eller metall krok posisjon på undersiden av kjøretøyets ryggramme. Dobbel sløyfe det før binde slik at den forblir sikker.
3

Bestem hvor slepet stroppen er på kjøretøyet som skal slepes. Igjen, se etter den under-eller baksiden av bilens ramme. Fest tauet inne i hullet, dobbel looping det og binde fast. Hvis det ikke er slep stropp, bare binde tauet direkte til rammen, noe som gjør at det er stramt nok til at det ikke vil løsne.
4

Velg en driver for å styre bilen som blir slept. Når du er inne, start motoren (hvis mulig) og still overføring til "nøytral". Styre og bremse tauet kjøretøy, slik at den opprettholder en hensiktsmessig følgende avstand fra trekkvognen. Bo i kommunikasjon med føreren av trekkvognen så det er ingen overraskelse stopper eller svinger.
5

Slå på blinklysene eller nødblink i begge bilene. Kjør trekkvognen med en maksimal hastighet på 15 mph. Kjør i slow lane og gjøre store, bevisste svinger for å unngå en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149356.html

Previous:
Next:

driving tips