Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke Kilometerstand en Honda Pilot

Honda biler er kjent for god gass kjørelengde og Pilot, selv om en SUV, er intet unntak. Pilot får anslagsvis 17 mpg i bykjøring og 23 mpg på motorveien - ikke dårlig for en ganske stor bil. Forbedre Pilot drivstofføkonomi ved å gjøre små endringer i måten du vedlikeholde og drive den. Selv små økninger i drivstofføkonomi kan spare en betydelig sum penger over tid. Instruksjoner
en

regelmessig tune opp og vedlikeholde din Pilot. Sørg for å utføre oljeskift med de intervallene som er foreslått i instruksjonsboken. Hvis motoren ikke er riktig vedlikeholdt, vil det til slutt begynne å jobbe mindre effektivt og forbruke mer drivstoff.
2

Hold dekk fylt til produsentens spesifikasjoner og sørge for at hjulene er alltid riktig justert. Forsømmelse i disse områdene fører til ekstra drag på motoren, og tvinge den til å jobbe hardere.
3

kun kjøre når det er nødvendig. Prøv å få så mye oppnådd som mulig i hver tur. Kjør Honda forsiktig ved jevn hastighet for å øke drivstoff kjørelengde.
4

Bruk klimaanlegget så lite som mulig. Kjører klimaanlegg reduserer drivstoff kjørelengde ved å sette ekstra belastning på motoren.
5

Unngå å etterlate Pilot tomgang. I tillegg til å brenne drivstoff, tomgangskjøring biler produserer utslipp som skader miljøet.
6

Unngå hauling tung last mindre det er tvingende nødvendig. Jo mer vekt i bilen, jo mer drivstoff er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148838.html

Previous:
Next:

driving tips