Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Reverse Perpendicular Park

Reverse vinkelrett parkering innebærer sikkerhetskopiering til en parkeringsplass stall i stedet for kjøring forover inn i den. Men i motsetning til lukeparkering, er du ikke parkere kjøretøyet parallelt med fortauskanten, du er parkering det vinkelrett på fortauskanten. Denne formen for parkering er en tryggere måte å parkere fordi når du går ut av parkeringsplassen stall, er du ikke blindt backing inn i trafikk eller fotgjengere. Omvendt vinkelrett parkering kan ta deg noen prøver å få rett, men når du mestrer det, vil du lure på hvorfor du noen gang kjørte rett inn i en parkeringsplass stall. Instruksjoner
en

Drive forkant av stall du vil sikkerhetskopiere inn til ryggen støtfanger er i tråd med den første linjen i båsen.
2

Sett bilen i reversere. Snu deg slik at du ser gjennom bakvinduet, sakte løfter foten av bremsen og snu hjulet raskt i retning av båsen.
3

Hold dreie hjulet til du se at støtfangeren er innenfor linjene på båsen. Gå sakte når du prøver å gjøre dette for første gang, holde foten i nærheten av bremsepedalen
4

Snu hjulet i motsatt retning når du er omtrent halvveis inn i båsen til rette hjulene. .
5

Sett på bremsen til du er nesten stoppet og ser på din side speil for å se om du er innenfor linjene. Hvis du ikke er, stoppe bilen, sette bilen i stasjonen og trekk frem til du er innenfor linjene.
6

Snu deg rundt og ser tilbake gjennom bakvinduet. Fokusere på et punkt i midten av stall og fortsette å sakte sikkerhetskopiere til du er nesten treffer fortauskanten.
7

Stopp bilen og satte den i park.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149496.html

Previous:
Next:

driving tips