Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Spin Dekk

Free-hjuling moro med biler har vært et tidsfordriv blant bilentusiaster for omtrent like lenge som biler har eksistert. Både ulovlig og lovlig dra og "street" racing har fått en rettferdig andel av oppmerksomhet i popkulturen, og ett element av å vise frem din tur er spinning dekk. Spinning dekk er ikke bare for asfalt, som av roaders liker å spinne og få sine biler gjørmete. Selv om det er ulovlig å spinne i boligområder, lukkede racerbaner er fritt vilt. Instruksjoner
en

Sjekk inn hos din lokale veddeløpsbanen og betale eventuelle avgifter. Kjør til et åpent område av sporet, vekk fra alle vegger, du ønsker ikke å risikere å skade bilen din kropp i tilfelle du gjør en feil med fotarbeidet ditt. Sørg for at tilskuerne ikke stå i umiddelbar nærhet.
2

Få inn din bil eller lastebil og slå på tenningen. Se i speilene for å sørge for at ingen andre er i nærheten av (hvis de er, fortelle dem til å sikkerhetskopiere flere meter). Rus motoren ved å trykke på gasspedalen et par ganger. Trykk den andre foten på bremsen og sette bilen i Drive for automatiske girkasser eller inn første gir for manuell (stick-shift) sendinger.
3

Trykk på gasspedalen til gulvet av bilen mens du holder den andre foten fast på bremsen, og dette vil føre til at bilen litt krenging fremover, men vil spinne dekkene så lenge du opprettholder presset på bremsen. Trykk pinnen inn tredje gir og samtidig opprettholde foten press på begge pedalene å spinne dekk i manuell girkasse biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148660.html

Previous:
Next:

driving tips