Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan sikre Rullestoler på varebiler og busser

Når du reiser på en buss med noen i rullestol, vil du sørge for at de er sikre. Dersom rullestolen ikke er sikret, da ikke bare kunne beboer bli såret, men også andre. Når det gjelder å sikre en rullestol, vil du sørge for at du bruker WTORS metoden. WTORS står for Tilpasset Tie-down Occupant Restraint System. Det sikrer ikke bare rullestolen, men det gir også beboer med bilbelte. Du trenger
WTORS tilbakeholdenhet system
WC19 rullestol, eller reiser rullestol
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at du bruker den sikreste rullestol for transport. Den WC19 rullestol ble ikke bare designet for transport, men det har blitt testet for bruk i kjøretøyer. Den kommer også med fire krasj-testet stropper som kan festes til rullestolen og bind den ned. Hvis du ikke har en WC19 rullestol, så må du i det minste bruke WTORS metoden.
2

Plasser rullestolen vendt fremover mot frontruten. Pass på at det er i den mest oppreist stilling. Det bør aldri tilbakelent.
3

Finn de fire festepunkter stropper som er montert på bussen gulvet. Fest tie-down stropper til rullestolen tett, og til de fire anker på rullestolen. Ankrene ser ut som kroker, og de er plassert over og bak stolens forhjulene.
4

Smekk fanget og skulder beltet over rullestolen beboer. Pass på at du ikke feste runde og skulder belter til fire tie ned stropper. Den riktige posisjon for et skulderbelte over midten av skulderen og midten av brystet. Hoftebeltet må plasseres nær øvre del av låret, over hele forsiden av bekkenet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148930.html

Previous:
Next:

driving tips