Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvorfor Spin Kun Dekk bak meg?

Hva gjør dekket av en bil spin er anvendelsen av makt og tap av veigrep. Det som oftest skjer fordi dekket er å prøve å få tak på en overflate som er for glatt , løs eller flytende . Bakhjulsdrift
p Det er noen ganger vanskeligst å unngå å miste trekkraft i en bakhjulsdrift bil fordi du og din styringen er ute i forkant av problemet . Hvis trekkraft problemet er en glatt overflate, for eksempel is eller snø , kan det hjelpe å legge vekt i bagasjerommet.
Forhjulsdrift

Spinning av drivhjulene er noe mindre hyppig med forhjulsdrift , men det kan være enda vanskeligere å håndtere fordi du mister styring kontroll i tillegg. Det er mindre hyppig med forhjulsdrift på grunn av motorens vekt over hjulene og fordi hjulene trekker bilen i stedet for å skyve det som bak- drivhjulene gjøre.
All- Wheel og 4 -Wheel Drive

Den beste måten å hindre tap av veigrep er å ha alle fire hjul engasjert eller tilgjengelig til å engasjere seg . Hvis ett eller to hjul mister grepet , kan resten fortsatt har nok av et grep for å trekke de spinnende hjul til sikrere bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148846.html

Previous:
Next:

driving tips