Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik konverterer bilen din for å få bedre gass kjørelengde

Med økende gasspriser, er de fleste sjåfører ønsker å få det beste drivstofføkonomi ut av sine biler. Mens mange lager biler tilbyr funksjoner som hjelper generere anstendig gass kjørelengde, kan andre tiltak iverksettes for å øke gass kjørelengde. Det er noen enkle tips og triks som kan forbedre gass kjørelengde, som for eksempel å holde optimal dekktrykk og riktig kjøretøy vedlikehold. Noen deler kan legges til et redskap for å forbedre gass kjørelengde, for eksempel luftinntak og gass optimizer. Følgende tips og modifikasjoner vil bidra til å forbedre drivstoffeffektiviteten. Du trenger
Tire måle
Air kompressor
helårsdekk
Cloth
Motor olje
Luftinntak system
Phillips-skrutrekker
Flat-head screwsdriver
Fuel Optimizer
Vis flere instruksjoner
gass kjørelengde Tips
en

Sjekk dekktrykket i alle fire dekk ved hjelp av lufttrykket. Bilens manual vil vise hva riktig lufttrykk skal være. For de fleste personbiler, er dekktrykk 32 psi (pounds per kvadrattomme). Alle dekk skal være riktig lufttrykk for å holde gass kjørelengde opp, så hvis noen av dekkene er oppblåst bruke luft kompressor for å fylle opp dekkene til riktig trykk.
2

Skift ut slitte dekk med ny helårsdekk. Noen dekk som har en slitebane-nivå under 1/16th av en tomme bør byttes ut. Besøk en lokal verksted for å få dekkene profesjonelt erstattet på felgene. Skifte dekk vil forbedre gass kjørelengde og sikre en trygg tur.
3

Åpne panseret av bilen. Trekk ut motorolje dipsick og tørk den ren med kluten. Sett inn peilepinnen til olje kupé og trekk den ut igjen. Hvis oljen synes å være skitten eller lav, blir gass kjørelengde påvirkes. Hvis ja, skru av motor olje lokket og fyll olje opp ved hjelp av den anbefalte motor olje i bilens brukerhåndbok.
Installer en Air Intake
4

Åpne panseret av bilen og sjekke hvor luftinntaket er plassert. Bestem hva ettermarkedet luftinntak er best for bilen. For eksempel kan sportsbiler bruke kald luftinntak for å øke ytelsen samtidig øke gass kjørelengde.
5

Fjern aksjen luften boksen. For å gjøre dette, bruker du Phillips skrutrekker eller flat skrutrekker for å fjerne alle skruene og klipp som holder luften boksen på plass. Se brukerhåndboken og ettermarkedet inntak instruksjoner ettersom hvert kjøretøy er annerledes.
6

Fest luftfilteret kjegle til luftinntak. Bruk metallklemme som kommer med inntak system for å stramme inntak kjegle til røret.
7

Plasser inntak system i stedet for aksjen luft boksen. Inntaket røret skal kobles til inntaket manifold og festet ved hjelp av metall klemmer og skruer som følger med inntak.
8

Kontroller luftinntaket for å sikre at den sitter godt på plass. Start motoren og lytte etter støy lekker fra inntaket. Hvis det ikke oppstår problemer, har inntaket blitt satt på plass.
Gass Optimizer
9

Finn et område på drivstoff linje som er nærmest drivstoff sprøytebrukere eller forgasseren.
10

Legg de to halvdelene av drivstoff Optimizer over drivstoff linjen og passer plast festet rundt halvdelene i sporet.
11

Trekk plast festeanordning slik at optimalisereren ikke glir langs drivstoffledningen. Verktøy er ikke nødvendig for denne prosessen. Når Optimizer er på plass, vil det fungere å skille de gassmolekyler i bilen, og dermed redusere sløsing gass partikler. Til gjengjeld vil bilen se bedre gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148372.html

Previous:
Next:

driving tips