Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Subaru Brat Specs

The Subaru Brat, eller "Bi-Drive Recreational All-Terrain Transporter," var en liten bil-lastebil crossover med et design noe som ligner på Chevrolet El Camino. Med størrelse og komfort på en bil kombinert med nytten av en lastebil, fylte Brat en relativt uutnyttet marked segment. Lastebilen solgt i USA mellom 1978 og 1987 modell år med en mild styling refresh i 1982. En favoritt med Subaru entusiaster og i terreng-fellesskapet, den ungen fortsatt patruljer dagens veier. Motorer

To hovedmotorer drevet Brat gjennom sine 10 år med amerikanske salget. Tidlige modeller fikk Subaru 1,6-liters horisontalt motsetning firesylindret motor som gjør 67 hestekrefter. For 1982, fortrengning utvidet til 1,8-liter, noe som resulterer i en beskjeden effekt økning til 73 hestekrefter. For 1983 og 1984 bare, tilbød Subaru en turboladet versjon av 1,8-liters flat fire, produserer et mye mer sportslige 93 hestekrefter.
Drivverk

Brat er lette og allsidig drivverk gjort det til et populært valg med både landlige kjøpere og off-roadere. Biler utstyrt med fire-trinns manuell girkasse kjørte i forhjulsdrift som standard, med to firehjulstrekk velges ut blant annet en low-range alternativet passer for off-roading. Brats med tre-trinns automatisk girkasse også kjørte i forhjulsdrift som standard, med en knapp på dashbordet ringer i firehjulstrekk passer for lav trekkraft situasjoner.
Eksteriør og Trim Levels

The Brat sjef selger punkt var dens evne til å tilby lastebil verktøyet i en liten, bil-lignende pakke. I 1985 målte bilen bare 174,2 inches lang, 64,4 inches bred og 56,3 inches høy. Bakkeklaring var 8,3 inches, mens akselavstanden var 96,7 inches. Med unntak av sin frontlys form, grafikk, trim og noen interiør detaljer, endret Brat lite visuelt gjennom sin mer enn 10-års modell løp. Subaru tilbudt to trimme nivåer, DL og GL, sistnevnte er høyere trim med noen oppgraderinger som en dual-range overføre saken.
Presidential Brat

Tidligere USAs president Ronald Reagan var glad i sin Subaru Brat, rød med en hvit tettsittende topp campingvogn shell. Lastebilen servert toll på Reagans ferie ranch i nærheten av Santa Barbara, California. Reagan ranch selges til Young America stiftelse som også kjøpt tilbake Reagans Brat for historiske formål. Før levering ble Brat restaurert til originale fabrikk spesifikasjoner av Subaru. Ifølge Subaru er Reagans Brat ligger i en tack låve på Reagan Ranch, på tidspunktet for offentliggjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144497.html

Previous:
Next:

Trucks