Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en 5,7 Hemi

Basert på Hemi-motoren som brukes av Chrysler i personbiler i løpet av 1960 og 70-tallet, den 5.7L Hemi-motoren debuterte i Dodge Ram 2500/3500 i begynnelsen av det 21. århundre. Den kraftige motoren har 390 hestekrefter og maksimalt 410 fot-pounds av dreiemoment. Den Hemi-motoren krever de samme forberedende handlinger og bilførerkurs som alle andre slepe-stand lastebil. Du trenger
Hitch
Vis flere instruksjoner
en

Finn slepekapasitet på lastebilen. Steder å finne denne informasjonen inkluderer lastebilens manuell, Internett og Dodge nettside. The 2011 Dodge Ram 1500 tauer opp til 10,450 pounds.
2

Ta din lastebil til en mekaniker og vurdere ham har den generelle helsen til lastebil. Bilen kan taue tusenvis av pounds. For en lastebil med girkasse, motor eller bremser problemer, vil tauing forårsake funksjonsfeil. Dette truer også bilene rundt lastebilen og tilhengeren.
3

Installer et stikk og lys stikkontakt. Velg et stikk - produsenter rente uhell etter vekt - i stand til å håndtere den maksimale slepekapasitet på lastebilen. Hvis du vet hva trailer lastebil vil slep, deretter koble en stikkontakt som passer til pluggen på tilhengeren. Din mekaniker kan installere riktig stikk og uttak for deg, din mekaniker kunnskap vil være uvurderlig som du lærer om tauing
4

Sjekk vekten av lastet trailer.. Sett på vekten av tilhengeren innholdet mot midten av tilhengeren, hvis mulig. Juster innholdet i traileren, hvis nær eller over slepekapasitet av lastebilen.
5

Hitch tilhengeren til lastebilen. Sikkerhetskopier lastebilen mot trailer ball. En annen person kan hjelpe deg å justere ballen til koblingen. Bruk sveiven å senke trailer på stikk. Fest stikk pin. Fest tilhengeren kjedene til lastebil støtfanger. Kontrollere arbeidet. Svanehals tilhengere stikk til lastebilen samme måte, bortsett fra at ballen ligger i midten av lastebilen sengen. Husk å senke bak porten før backing lastebil til gooseneck trailer.
6

Drive frem sakte for å unngå rykk traileren fremover. Når du kjører, slår holde jevn og unngå raske bevegelser. Tilhengeren skal svaie frem og tilbake, forårsaker en farlig situasjon for sjåføren og biler rundt kjøretøyet.
7

Park din tilhenger Dodge Ram. Se etter en plass stor nok til å romme både trailer og lastebil. Ta med en annen person til å lede deg inn i stedet, hvis du kan. Vekten av tilhengeren kan bevege trucken selv med den i parken. For å motvirke dette, unngå parkering på karakterer. Hvis du har ikke noe valg, bruk parkeringsbremsen, sette lastebil i parken og sted blokker på nedgraderingen siden av tilhengerens hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143644.html

Previous:
Next:

Trucks