Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

GMC Sierra Bolt Torque Spesifikasjoner

The GMC Sierra, en full-size pickup lastebil, ligner på Chevrolet Silverado. Disse lastebilene har blitt produsert, med forskjellige navn, siden 1975. På grunn av de ulike behovene til pickup lastebil eiere, har General Motors konsekvent produsert sine lastebiler med flere trim og motor alternativer. I 2010 hadde GMC Sierra fire forskjellige motor alternativer, avhengig av trim. Den mest vanlige motor, men er 4,3-liters V-6. Dette Vortec motoren var tilgjengelig på de fleste av Sierra arbeid lastebiler i både to-og firehjulstrekk. Topplokk

I 2010 4,3-liters V-6 motoren, kort, mellomlang og lang bolter i topplokket krever 22 fot-lbs. dreiemoment påføres i to trinn til bolt skikkelig til motorblokken. Eksosmanifolden bolter til hodet først med 11 fot-lbs. dreiemoment og deretter med 22 fot-lbs. Inntak manifold bolter krever første to fot-lbs., Deretter 9 fot-lbs., Og til slutt 11 fot-lbs. dreiemoment å feste til topplokket. Motorens rocker arm og topplokk bolt sammen med 20 fot-lbs. dreiemoment. Den tennplugg-to-sylinder-hodet vedlegg mottar 11 fot-lbs. Ventildekselet krever 8,83 fot-lbs. og ventilen løfteren holderen krever 12 fot-lbs. å feste til hodet.
veivaksel

Både veivaksel og veivaksel posisjon sensor krever 15 fot-lbs. dreiemoment til å feste til blokken. De svinghjul til kranken med 75 fot-lbs. dreiemoment. Den vibrasjonsdemperen, også kjent som navet, bolter til veivakselen 70 med fot-lbs. dreiemoment. Torque converter bolter til svinghjulet med 46 fot-lbs. dreiemoment. Den kobler stang og motorblokk feste med 20 fot-lbs. dreiemoment påføres i to trinn.

Andre spesifikasjoner

muttere og bolter av bunnpannen krever 18 fot-lbs. dreiemoment å feste til motorblokken. Oljepumpe og blokk delta med 65 fot-lbs. dreiemoment. De olje-sel-holderen til motor-blokk bolter krever 11 fot-lbs. dreiemoment. Bunnpannen er bunnpluggen skal motta 18 fot-lbs. dreiemoment å hindre at olje lekker. Eksosrøret og eksosmanifold feste med 20 fot-lbs. dreiemoment. De fan-blad-til-fan-clutch bolter krever 24 fot-lbs. dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143643.html

Previous:
Next:

Trucks