Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Semi Tow Truck Kjennetegn

Også referert til som et sammenbrudd lastebil, wrecker eller utvinning lastebil, dette kjøretøyet er brukt til å transportere funksjonshemmede biler og lastebiler. Tre prinsipielle slep lastebiler typer finnes, disse blir planskanneren, hjulet-lift og seilet. Den semi bergingsbil er normalt den heavy-duty versjon av hver av de tre typene, den eneste forskjellen er at sengen og motor i en semi bergingsbil er artikulert og ikke ble med som en enhet. Flatbed

også referert til som tilbakeføring slep lastebiler, dette kjøretøyet er preget av å ha en lang seng som kan være tilbøyelig til å lage en rampe. Biler som krever tauing blir deretter enten kjøres opp på sengen eller blir vinsjet opp på den. en kraftig hydraulikk system nivåer sengen i horisontal stilling. Rollback slep lastebiler er populære fordi de ikke plassere ytterligere eller unødvendig belastning på den skadde eller funksjonshemmede kjøretøy ved å trekke dem.
Sling Tow

Også kjent som en krok og kjede eller belte lift bergingsbil, er denne versjonen sjelden funnet i dag. Funksjonshemmede biler er festet ved å feste en kjetting rundt enten rammen eller aksel. På grunn av den potensielle skaden at denne tilnærmingen kan føre til, er seilet bergingsbil normalt brukes kun for biler som allerede er havarerte og /eller ikke lenger har forhjulene. Slyngen er også bergingsbil av valg når tunge kjøretøy må flyttes eller transporteres, spesielt over lange avstander.
Wheel Løft

Også referert til som akselen cradling bergingsbil, dette kjøretøyet har blitt utformet etter mønster av seilet versjonen, men utnytter en metall åk i stedet for en kjede. Dette åk er plassert under den fremre (eller bak) hjulene på kjøretøy som skal slepes, som så blir løftet opp fra bakken ved hjelp av en pneumatisk heise, før den blir slept. Ved å innlemme en kran, er akselen cradling bergingsbil kjøretøyet av valget å heise biler ut av grøfter eller for å gjenopprette de som har gått over en voll.
Integrert

Velg slep lastebiler har både hjul-lift og en boom integrert i sin design. Slike biler er normalt lys plikt og funksjon for å fjerne ulovlig parkerte biler og få tilbake andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141213.html

Previous:
Next:

Trucks