Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

2006 Mercedes SLK280 Specs og Valg

Introdusert i 1997, er dette to-dørs roadster oppkalt etter selskapets designkonsept for at bilen skal være sporty, lett og kort - på tysk, er dette Sportlich, Leicht og Kurz. Mercedes-Benz SLK-Klasse ble bygget i tre trims i 2006: SLK280, SLK350 og SLK55, med tallene henviser til bilens motorstørrelse. Motor

SLK280 hadde en 3-liters V6-motor med doble overliggende kamaksler, innvendig diameter på 93 mm, en slaglengde på 86 mm og et kompresjonsforhold på 11,1 til-1. Denne motoren produserte 228 hestekrefter og 221 ft.-lb. dreiemoment. Den kom standard med en seks-trinns manuell girkasse, men det kan være utstyrt med en valgfri syv-trinns automatisk girkasse.
Bremser og fjæring

Dette roadster hadde fire skivebremser og en fire hjul anti-bremsesystem (ABS). Den hadde et selvstendig fjærben foran med et stabilisatorstag og spiralfjærer, og en uavhengig multi-link bakhjulsoppheng med en stabilisator bar og spiralfjærer.

Mercedes tilbudt en valgfri sportsunderstell.

Diverse

SLK280, med sin 18,5-liters drivstofftank, hadde en EPA anslått drivstofføkonomi av 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Den hadde en egenvekt på £ 3209, en akselavstand lengde på 95,7 inches, og utvendige dimensjoner på 160,7 inches (lengde), 70,4 tommer (bredde) og 51,0 tommer (høyde).
Options

Denne bilen var tilgjengelig med en rekke pakker, inkludert en lyspakke, underholdning pakke med navigasjon, comfort pakke, en run-flat dekk pakke, en trim pakke, og en AMG sport pakke.
< p> Det er underholdning og navigasjon alternativer inkludert en iPod integrasjon kit, en seks-platers CD-skifter, Sirius satellite radio og en Comand navigasjonssystem. Dens ytre alternativer inkludert Bi-Xenon hovedlys, oppvarmede høytrykks-frontlys skiver, krom utvendig dørhåndtak, sølv utvendige bakspeil og metallic lakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138994.html

Previous:
Next:

sports Cars