Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan Monter Front License Plate på en Subaru

For mange ellers lykkelige Subaru-eiere kan flytte til en ny stat som krever fremre bilskilt bli en frustrerende opplevelse på grunn av den merkelige konfigurasjon av lisens plate hull på forsiden av mange forskjellige typer Subaru biler. For noen grunn, har Subaru produsenter levert ulike modeller for sin Forester, Outback, Outback Sport og Impreza med front lisens plate hull som ikke samsvarer med standard amerikansk bilskilt, og så Subaru-eiere må foreta justeringer i sine kjøretøy for å unngå å betale en reparasjon handle om å gjøre det. Du trenger
skrutrekker
Front lisens plate
Montering skruer
Monteringssett (valgfritt)
Drill
Drill bit
Blyant
Vis flere instruksjoner
en

Plasser lisens plate over hullene på forsiden av din Subaru. Finne ut om noen av hullene i lisensen plate matche de pre-boret i støtfangeren. Hvis selv to av hullene linje opp, kan du være i stand til å klare seg med bare å feste lisens plate med to skruer, spesielt hvis de er de to øverste skruene eller to skruer i motsatte hjørner.
2 < p> Hold lisens plate opp til støtfangeren foran, og markere de stedene der du trenger skruer med en blyant. Bruk en av de pre-boret hull hvis mulig. Bor de merkede stedene ved hjelp av en borekrone som er litt mindre enn de skruene du skal bruke. Skru deretter i lisensen plate ved hjelp av skruer. Pass på å stramme alle skruene delvis inn før du strammer noen skruer fullt ut, da dette vil sikre et nivå installasjon.
3

Alternativt kan du bruke et monteringssett for å feste en lisens plate til forsiden av kjøretøyet ved først å finne den rette monteringssett for merke og modell av Subaru. Fest monteringssettet til fremre støtfanger ved hjelp av de medfølgende skruene. Deretter fester du foran lisens plate ved hjelp av enten de medfølgende skruer eller klips i monteringssettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138611.html

Previous:
Next:

sports Cars