Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hva er en e-Gear Transmission?

The E-gear er en elektronisk drevet halvautomatisk girkasse introdusert i Lamborghini biler samlet etter modell år 2001. En e-gear fungerer uten en fot pedal for clutchen og skift via to spaker bak rattet. Historie

I 2001 med avdukingen av Murciélago modellen, kunne Lamborghini forbrukerne velge mellom å kjøpe en tradisjonell manuell enhet eller en elektronisk drevet hydraulisk-lift-clutch girkasse --- E-gear, for kort . Utformingen ble hentet fra hovedkonkurrenten, Ferrari, den første bilprodusenten som lykkes med implementering av konfigurasjonen til en vei juridisk eksotisk bil.
Betydning

redesign var nødvendig å forbedre produksjon bilsalg og å gi nybegynneren med optimal kjøreopplevelse uten tap av ytelse. Kombinert med en standard all-wheel-drive system, brakte E-utstyr overføring selskapet inn i det nye årtusenet med fiskale overskudd og positive vurderinger i automotive trykk.
Egenskaper

E-gear setup sysselsetter venstre padle for ned-giring og rett padle for opp-giring. Det er tre knapper på midtkonsollen der den manuelle girspaken vanligvis ville ligge, hver skildrer en gitt girskift og rpm karakteristisk: automatisk, normal og sport-modus. Automatisk modus tillater for helautomatisk giring, normal lar brukeren opp-skift og ned-turnus, med automatiserte ned-skift på landeveiskjøring, sport-modus lar føreren kontroll hele skiftende, med et særlig raskere responstid og høyere rpm limit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138651.html

Previous:
Next:

sports Cars