Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hva er en Trunk Lip Spoiler?

En trunk lip spoiler er en slags aerodynamisk tilbehør som er installert på stammen av et kjøretøy. Vanligvis finner på sports-orientert kjøretøy, trunk lip spoilers har både estetisk og ytelse verdi. Formål

trunk lip spoiler er ment å redusere bevegelse i luften over hele kroppen av et kjøretøy under kjøring, og dermed slik at det å plukke opp mer fart. Det er også designet for å forbedre bilen med en mer elegant utseende.
Trunk Lip Spoiler vs Rear Spoiler

"Truck leppe spoiler" er et annet begrep for hekkspoiler. Begrepet "hekkspoiler" kan også gjelde for de som er installert på den bakre støtfangeren av kjøretøy. De er også bare referert til som lip spoilers, ment å redusere luft under bilen for å aktivere aerodynamisk løft.
Manner av Produksjon

Trunk lip spoilers er vanligvis laget av glassfiber, ABS plast eller karbon fiber -. materialer som brukes i den hensikt holdbarhet
Tilpasning

Bilprodusentene vanligvis installere trunk lip spoilers på utvalgte biler, spesielt sine sport-orienterte seg. Du kan kjøpe ettermarkedet seg fra bil-tilbehøret produsenter, men hvis bilen din ikke har en.
Bruk

Trunk lip spoilers er mye brukt i racing og høy -ytelse sportsbiler nettopp på grunn av sin aerodynamiske og estetisk verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138486.html

Previous:
Next:

sports Cars