Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan dekode en Mustang VIN

The Mustang, produsert siden 1964, er Fords versjon av den klassiske amerikansk muskelbil. Hver eneste Mustang produsert siden den gang er identifisert av en VIN (Vehicle Identification Number). VIN kan brukes til å identifisere ulike funksjoner i bilen, deriblant år, merke, modell og kroppen stil, og på linje med de standarder som er fastsatt av International Organization for Standardization (ISO). VIN på Ford Mustang kan dekodes for å avsløre en god del informasjon om bilen. Instruksjoner
en

Les VIN nummer fra venstre side av Mustang-oversikten ved å se gjennom frontruten fra utsiden. Ford Mustang viser også VIN på førersiden dør søyle og på Certificate of Tittel og registrering.
2

Finn World Produsentens identifikasjonsnummer, som er de tre første bokstavene i VIN. Det andre tegnet i VIN for Ford Mustang vil alltid være bokstaven "F." Det første tegnet kan variere avhengig av landet der den ble produsert, men vil oftest være nummer 1, som representerer USA. Det tredje tegnet kan også variere basert på oppdrag av Ford, men til slutt de tre sifrene kollektivt utpeke produsenten og landet der produsert.
3

Les sifre 4 til 8, som er kjent som kjøretøy Beskrivelse delen av VIN. Det fjerde tallet er representativt for tilbakeholdenhet system. Den femte og sjette siffer utpeke den linje, som alltid vil være P4 for en Ford Mustang. Den sjuende siffer representerer kroppstype. Til slutt står det åttende siffer for motortype. For eksempel er bokstaven "X" for en V8 SOHC som brukes i Mustang GT, og bokstaven "Y" er for en V8 DOHC SC som brukes i en Mustang Cobra.
4

lokalisere produksjon tall (siffer 9 til 11) i VIN. Den niende sifferet er standard kontrollsiffer som mandat fra US Department of Transportation, som brukes til å kontrollere gyldigheten av VIN. Den tiende siffer representerer årsmodell, og den ellevte sifferet angir fabrikken hvor bilen ble produsert.
5

Bruk de resterende siffer, seks totalt, for å fastslå bilens serienummer. Sifrene er tildelt i henhold til bestillingen av produksjonen. For Ford-biler, ville det første kjøretøyet være 100001.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138488.html

Previous:
Next: No

sports Cars