Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan erstatte et batteri på en Viper Remote

Keyless entry-teknologi er noe mange bileiere tar for gitt. Problemet er, når du kjøper nøkkelfrie oppføring fjernkontroller for bilen din, er batteriene som regel allerede er plassert i enheten, slik at når de dør, trenger du ikke har noen erfaring med å installere eller fjerne dem. Heldigvis, med riktig kunnskap, kan dette være en relativt rask og smertefri prosess. Du trenger
Coin
Viper ekstern
Vis flere instruksjoner
en

Ta Viper fjernkontrollen ut av sin nøkkelknippet.
2

Bruk en mynt til rekvisitt eksterne åpen. Avhengig av hvilken modell av fjernkontrollen du har for din Viper, kan det være en annen metode for å gjøre dette. Noen vil ha en groove på baksiden hvor du setter inn en mynt og vri den for å åpne den eksterne, mens andre vil ha en groove i nedre hjørne, hvor du kan sette inn en mynt til å splitte de to halvdelene av fjernkontrollen fra hverandre.
3

Fjern batteriene fra fjernkontrollen din og observere markeringene inngravert i dem. Dette vil fortelle deg hvilken type batteri du trenger å kjøpe fra din lokale elektroniske butikken (eller hvilken som helst butikk som selger klokke batterier). Bringe dem inn i butikken med deg og vise en ansatt hvis du ikke kan lese graveringer selv.
4

Sett nye batterier i sine respektive plasser, legger tilbake fjernkontrollen sammen, og legg den tilbake på din nøkkelring. Trykk på en knapp for å låse og låse opp bilen for å teste det og sørge for at det fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138485.html

Previous:
Next:

sports Cars