Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan legge til Hestekrefter til en V6 Mustang

The Mustang er en klassisk amerikansk sportsbil. Modellene kan leveres med en V-8 eller V-6 motor. Selv om du har mindre V-6 motor i dine Mustang, er det fortsatt mulig å legge hestekrefter til bilen. Du vil aldri være i stand til å gjøre en V6 Mustang har samme hestekrefter som en modifisert V-8, men du kan fortsatt ha et morsomt prosjekt å jobbe på og en morsom bil å kjøre ved å legge hestekrefter til din V6 Mustang. Du trenger
Bil reparasjon verktøy
Kald luft inntak kit
Computer tuner
Eksossystem
Vis flere instruksjoner
en

Legg en kald luftinntaket systemet til V6 Mustang. Ifølge SlickCar.com, "en kald luft inntak er en billig måte å øke ytelsen til enhver Mustang." Denne endringen som kan legge 8 til 10 hestekrefter uten annen endring er nødvendig.
2

Bruk en datamaskin tuner for å omprogrammere V6 Mustang datamaskin. Dette kan fungere i tandem med eventuelle endringer du gjør. Hvis du er kjent med datamaskinen tuning, er en tilpasset tuning jobb den beste måten å legge hestekrefter til en V6 Mustang. Men selv om du ikke vet hvordan du gjør en tilpasset melodi, mange PC-tunere kommer med forhåndsinnstilte innstillinger som kan legge opp til 15 hestekrefter til enda en aksje V6 Mustang.
3

Endre eksosanlegg på Mustang din. Det finnes mange typer eksos systemer tilgjengelig. Et lager V6 Mustang eksos trakter eksos fra begge sider av motoren i en enkelt eksosrøret. Endring av eksos inn i en dual eksosanlegg vil legge til effektivitet til eksosanlegg, og lar deg legge til 10 til 20 hestekrefter. Andre eksos system alternativer som overskrifter og lyddempere kan også legge strøm, men vil ikke være like effektivt for kostnadene som rett og slett bytte til en dual eksosanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138543.html

Previous:
Next:

sports Cars