Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan rense en Holley forgasser

Holley er et merkenavn som produserer flere typer forgassere. De brukes for street ytelse, racing, og marine formål. Holley gjør også spesielle forgassere for lav-ryttere, kompressorer, og muskelbiler. Rengjøring av forgasser er rett og slett godt vedlikehold på bilen din, spesielt hvis du bruker bilen til å rase. Racing legger så mye press og spenning på motoren din, at hvis alle delene er ikke i tipp topp form, kan du forårsake alvorlig skade bilen. Så i stedet for å ta den lille tiden du trenger for å rense forgasseren, kan det hende du må bruke en hel masse mer tid og penger bytter forgasser og mye mer, som motor, dynamo, viftereim, og bensinpumpe. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler, stofftåke
myk bomull butikk rags (lofri klut)
Sett av tang
Sett med skiftenøkler
Sett av skrutrekkere
Socket set

Vis flere instruksjoner
en

Fjern luften renere og rør arbeid fra forgasseren. Pass på at du merker noe som biter gå der med maskeringstape og tall. Hver bil er forskjellig, men du må bruke skrutrekkere, tang, en socket sett, og skiftenøkler for å oppnå dette.
2

Kontroller at alt av hardware, spesielt monteringsutstyr, og linjer er godt festet og det er noen sprekker i noen av drivstoffslanger.
3

Spray forgasseren renere rundt utsiden for å fjerne all smuss, skitt og rester. Ikke spray smuss inn i forgasseren, men vekk fra det å sørge for at skitt ikke skaper blokkeringer inne i forgasseren.
4

Start motoren. Tillate det å kjøre i 5 minutter eller så.
5

Spray litt renere direkte inn i inntaket av forgasseren, bare en liten mengde om gangen. Store mengder vil føre til at motoren stall. Dette er å fjerne bygge opp fra innsiden av forgasseren, og gjør det kjøre jevnere.
6

Slå av motoren. For at choke-og platene fungerer problemfritt, ta på litt smøring på bevegelige deler på forgasseren, spesielt sammenhengene. La bilen avkjøles før reattaching luften renere og duct arbeid. Tørk forsiktig med en lofri klut. Sørg for at alle tetninger og pakninger er på plass når du setter luftfilteret sammen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138495.html

Previous:
Next:

sports Cars