Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan endre en Scion Radio Visning

Endre visning på Scion TC Pioneer radio er en enkel måte å personliggjøre din stereoanlegg med din egen velkomstmelding. Når stereoanlegget er slått på, vises en melding i omtrent tre sekunder. Du kan være så kreativ som du vil med å tilpasse velkomstmelding, eller du kan velge å vise en rekke forhåndsinnstilte meldinger som "Hva beveger deg?" Instruksjoner
skjerm tilpasset melding
1 < p> Sett bilnøkkelen i tenningen av Scion TC og slå til "ACC"-posisjon. Slå på radioen og deretter vri nøkkelen til "OFF".
2

Trykk og hold nede "Mute"-knappen på radioen og vri nøkkelen tilbake til "ACC" ; stilling. Når en horisontal linje vises i displayet, gi slipp på "Mute"-knappen.
3

Trykk og hold "Preset 1"-knappen og vri om nøkkelen til " AV "-stilling. Dette trinn må utføres i løpet av 15 sekunder etter trinn 2.. En blinkende bokstaven "A" skal vises på radioen.
4

Bruk "Preset 3" og "Forhåndsinnstilte 4" knappene for å bla gjennom hver bokstav eller symbol. Trykk "Preset 6" for å bekrefte hver bokstav, og trykk "Preset 5" for å slette den forrige bokstaven. Hold "Preset 6" i fem sekunder for å lagre og bekrefte hele velkomsthilsen.
Skjerm Preset melding
5

Vri nøkkelen til "OFF" . Hold "Mute"-knappen og vri om nøkkelen til "ACC"-posisjon. Slipp "Mute"-knappen og raskt hold nede "en"-knappen.
6

Vri nøkkelen tilbake til "OFF". Radioen skal være på.
7

Trykk på "Scan"-knappen for å bla gjennom de forhåndsinnstilte meldinger. Hvis du ser en du ønsker, hold "Preset 6" i fem sekunder for å lagre og bekrefte at meldingen som din velkommen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138564.html

Previous:
Next:

sports Cars