Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

BMW 320I Informasjon

Den 3-serien er en luksuriøs kupé laget av den berømte luksusbil produsent, BMW. BMW 320i kommer i form av en kupé eller en kabriolet og inneholder standard alternativer som skinnseter og lettmetallfelger. BMW gir deg muligheten til å bygge din egen 3-serien, med hver spesifikasjonen til din personlige standard, på selskapets hjemmeside. Prisene varierer på 3 serie modeller basert på alternativene du velger. Høydepunkter

BMW 320i tilbyr eierne et mobilt kontor. Mobiltelefonen din er synkronisert med 320i vise på dashbordet vise avtalene dine, tekstmeldinger og kalenderhendelser med iDrive.
Interior Design

BMW 320i tilbyr passasjerene en funksjon som kalles bilbelte overlevering. Når noen plass i bilen er okkupert, bringer en innebygd arm setebeltet fremover slik at passasjeren kan godt komme til å spenne opp.
Efficiency

BMW 320i har en start /stopp-funksjon som hindrer deg fra å kaste bort gass. Når bilen er i en stoppet posisjon, fra trafikklys til trafikkork, slår bilen seg av selv. Når det er på tide å komme i gang igjen, vil bilen automatisk starte seg selv så snart føreren engasjerer clutch.
Lighting

BMW 320i tilbyr ambient belysning for nighttime kjøring. I dørpanelene og sidelining av bilen er det strimler av lys som gir en myk glød i det indre av 320i. Exit tennes når dørene åpnes fra innsiden av bilen for å sikre at du ikke går i noen uvelkomne stoffer når du går ut av bilen.
Bluetooth Audio

Koble mobilen til din BMW 320i og fjern bekymring for å måtte kjøre med en hånd og snakke i telefonen med den andre. Du kan laste ned dine favorittsanger på mobiltelefonen og lytte til dem i bilen via Bluetooth-funksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138559.html

Previous:
Next:

sports Cars