Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan kan jeg fortelle hva Transmission My Mustang Har ?

Sendinger justere girene på en bil som det akselererer eller bremser . Det finnes en rekke forskjellige typer av transmisjoner på alle typer biler , men bare to på forbruker biler som Ford Mustang, manuell og automatisk . Manuell girkasse

Manuelle girkasser på Ford Mustanger er ganske lett å identifisere for en rekke årsaker. Først er det tre pedaler på alle manuell girkasse biler, en brems, en gass pedal og en clutch . Clutchen må alltid bli presset til å skifte gir i en manuell girkasse . Det er også en annen girspaken i midten av Ford Mustang , som består av en enkelt "stick ", med de fem på seks hastigheter rundt den. De fleste manuelle girkasser er på eldre modell Mustangs . På nyere modeller , må manuelle girkasser bli bedt om, men er billigere .
Automatgir

Automatiske girkasser på Ford Mustanger kan identifiseres ved at det er bare en gasspedal og bryte under rattet . Dette er fordi den automatiske girkassen automatisk skifter tannhjul på bilen som du akselerere og bremse ved forskjellig turtall . Girspaken er også forskjellig, som den automatiske girskift bare må flyttes opp og ned når den først skiftende i gir før du begynner å kjøre . D betegner stasjonen og N angir nøytral . Det finnes også andre og tredje gir innstillinger på mange forskjellige modeller av Mustang , i tilfelle de trenger for å kjøre i dårlig vær eller hale noe oppoverbakke . Automatiske girkasser er dyrere, men tillate noen å kjøre bilen ganske enkelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138489.html

Previous:
Next:

sports Cars