Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Malibu 3,6 L Specs

The 2011 Chevy Malibu kommer fra modellen syvende generasjon, som debuterte i 2008. I 2009, anses dommerne det nordamerikanske bil av året. Bil gjennomgang nettsted Edmunds.com sier at bilens positive egenskaper vedvarer i 2011-versjonen, selv om dens konkurrenter har overgått det i noen henseender. Den 2011 Malibu kommer i fire utstyrsnivåer, tre av rommene har en 3,6-liters V6-motor. Innsiden og ut

Denne generasjonen av Malibu mål for utseendet på en elegant sedan. Ifølge sin Edmunds.com gjennomgang, modellen sport "rene, elegante linjer med stramme panel hull", og det "ikke gi etter for billige visuelle tilleggsprogrammer som spoilere, sideåpninger eller kroppen fakler." Ved tallene, er bilen 191,8 inches lang, 70,3 inches bred og 57,1 inches høy, med en 112,3-tommers akselavstand.

Malibu interiør seter fem. Forsetet tilbyr 42,2 inches av benplass, sammenlignet med 37,6 inches i ryggen. Edmunds.com kalt baksetet "mindre enn romslig." Bilens bagasjerom kapasitet er 15,1 kubikkfot.
Motor og drivstoff

3,6-liters V6-motoren genererer 252 hestekrefter og 251 pund-fot dreiemoment. Den leveres standard med en seks-trinns automatisk girkasse, som overfører kraft til front-wheel aksel. Drivstofftanken rommer 16 liter, hvorav den ene kan dekke 26 miles kombinert by og på motorvei.

Trim Levels

2011 Malibu er tilgjengelig i fire trim nivåer: LS, 1LT, 2LT og LTZ. LT og LTZ trimmer kommer med 3,6-liters V6-motor, mens LS tilbyr en mindre inline firesylindret motor. Funksjoner på 1LT inkluderer 17-tommers lettmetallfelger, krom og lakkert i bilens farge kroppen aksenter og ratt montert lydkontroller. Til dette 2LT legger Bluetooth, ekstern motor start, en auto-dimming bakspeilet, oppvarmede forseter og oppgradert møbeltrekk. Premium-versjonen, den LTZ, har 18-tommers aluminiumsfelger, LED baklykter, all-skinninteriør, to kraft foran seter, en 110-volts strømuttak, en Bose med åtte høyttalere stereo med MP3-avspilling og USB audio jack, og mer.

soltak er valgfritt med hver av de tre høyere trims. Mange av de nevnte funksjonene er tilgjengelige i valgfrie pakker for alle modellvarianter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138967.html

Previous:
Next:

sports Cars