Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan programmere 1998 Ford Cobra Remote

For eiere av 1998 Ford Mustang Cobra, kommer bilen med en nøkkelfri oppføring funksjonen. Keyless entry vil gi bekvemmeligheten av både låse og låse dørene på bilen uten å bruke nøkkelen. Denne funksjonen beviser uvurderlig når du forsøker å gå inn i kjøretøyet under dårlig om eller når du har hendene fulle. Før du kan bruke fjernkontrollen, men må du programmere den til å fungere med Ford Mustang Cobra. Du kan gjøre dette selv, uten hjelp fra en forhandler eller låsesmed. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningslåsen og vri den til "RUN" eller "ACC"-posisjon .
2

Fjern det nederste høyre kvartal panel ved å ta tak i kanten og trekke den tilbake. Panelet vil løsne fra bilen. Under finner du programmet kontakten. Du vil finne to spor med pinner inne i kontakten. Kjør en jumper wire fra ett spor til den andre, noe som gjør at ledningen berører begge pinnene på samme tid i programmet kontakten. Du trenger ikke å feste wire, bare sørg for at hver ende av ledningen kontakter begge pins samtidig. Du dører vil svare ved å låse, og dermed går inn i programmeringsmodus.
3

Plukk opp den nye fjernkontrollen og trykker på en knapp. Dørene vil låse og låse opp for å betegne programmering. Gjenta med andre fjernkontroller.
4

Vri nøkkelen til "OFF" posisjon for å gå ut av programmeringsmodus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138934.html

Previous:
Next:

sports Cars