Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Saleen Mustang Specs

Først avduket på 2009 spesialitet utstyr Marketing Association (SEMA) viser i november 2009, etterfulgte 2010 S281 Ford Mustang, modifisert av Saleen Resultater Vehicles (SPV), sine forgjengere med oppgraderinger som Saleen Racecraft suspensjon , 20-tommers hjul og utallige body-styling modifikasjoner. Ifølge David Byron, design direktør ved SPV, var målet for bilens Motivet "å lage den mest visuelt fristende amerikansk sportsbil noensinne." Ytelse

S281 har en 4,6-liters V-8 motor som setter ut 485 hestekrefter, 460 ft-lbs. dreiemoment og fortrenger 4600 cc. En Vl.5 twin-screw kompressor og Saleen ytelse luftfilter bidra til motorens høy effekt, og en vann til luft, opprettholder totrinns intercooler en akseptabel motor temperatur under drift. Den 4.6 har en 3,55-tommers bar, en 3,54-tommers hjerneslag og et kompresjonsforhold på 9.8:1.
Suspension

Saleen Racecraft forstillingen har MacPherson strut system med nitrogen trykkabin støtdempere, en trimmet 1,38-tommers rørformet stabilisatorstag med uretan foringer og sport-innstilt spiralfjærer. Bakhjulsopphenget består av en tre-link levende bakaksel med sport-tannkranser spiralfjærer, nitrogen-trykksatte sjokk og en 0,79-tommers solid stabilisator bar. Den Racecraft tilbyr også en valgfri Saleen Generation II watt link-stil bakhjulsoppheng med tuned bakre stabilisator bar.
Drivverk

S281 front-plasserte motor drives av et kort kast, bakhjulsdrift, fem-trinns manuell girkasse. Drivverket har en 8,8-tommers limited slip differensial, en Saleen ytelse eksosanlegg og en high-flow innløp rør og luft deksel.
Braking

En strøm -assistert, fire hjul ventilert plate bremsesystem, med ABS og traction kontroll, håndterer stoppe kontroll av S281. Valgfrie 15-tommers slotted rotorer med seks-kalipere forsterke fronten, og 11,8-tommers slissede bak rotorer følge baksiden.
Interiør

foran og bak skinn sport seter med ultra semsket innstikk og tilpassede brodert hodestøtter vugge fire beboere i komfort. Fasiliteter for sjåføren inkluderer en skinn-innpakket, aluminium girkule og tilpassede, black-faced tekniske målere på kontroll konsollen. Interiøret har også en spesialdesignet midtkonsoll ferdig i piano svart, en Saleen serialized konsoll plakk og lær dør inserts. En Ford SYNC kommunikasjon og stemme-aktivert underholdningssenter håndterer S281 er lyd og visuelle kontroller, og en Shaker 500 audio system med MP3-anlegg utgjør bilens lyd-fasiliteter.
Dimensjoner
< p> S281 har en samlet lengde på 190,1 kjøretøy inches, en høyde på 53,1 inches og en bredde på 73,9 inches. Den veier inn på £ 3401. Den Saleen har en akselavstand på 107,1 inches, en koffert plass på 13,4 kubikkfot og et drivstoff kapasitet på 16 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138975.html

Previous:
Next:

sports Cars