Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Slik reparerer the Hood Strut del på en 2005 Corvette

Bytte hette struts på en 2005 Chevrolet Corvette er et relativt enkelt prosjekt og vil gi deg ekstra sikkerhet når du arbeider under panseret. 2005 Corvette hette åpner fremover mot fronten på bilen. Heisen støtter kan gå dårlig over tid gjennom konstant åpning og avslutning av hetten, eller hvis panseret er igjen åpent for lengre perioder på arenaer som en bil show. Bytte hette struts eller løfte støtter bør ikke ta lenger enn én time, og alt av materialet for denne jobben er tilgjengelig på en auto deler butikken. Du trenger
tre stykke, 1x1-tommers ca 3 meter
Liten, flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret av Corvette .
2

Wedge et stykke 1 cm ved en britiske tre kuttet til omtrent tre 3 meter mellom midten av hetten og de ribber eller rygger i toppen av luft inntaksmanifold. Rygger vil handle for å låse panseret på plass mens du utfører reparasjoner.
3

Fjern de små låsing caps fra hver ende av en av heisen støtter. Forsiktig lirke heisen støtte av av innlegget sitt ved siden av panseret hengslet først. Disse hette struts er enkel snap på deler som hviler på en ball knoke, slik at du kan fjerne dem med hånden eller forsiktig med en liten skrutrekker.
4

Fjern den andre enden av heisen støtte montert på legemet av bilen. Monter legeme ende av den nye heisen bæreren først. Smekk spankulere på plass og tamp plast låsing cap på med hånden eller håndtaket enden av skrutrekkeren.
5

Hold hette med én hånd mens du justerer heisen støtte med den andre hånden. Det fremre enden av heisen støtten ved siden av hetten hengsel. Smekk plast låsing cap på plass med hånden eller tamp den med håndtaket enden av skrutrekkeren.
6

Gjenta trinn 3 til 5 for å fullføre den andre siden av panseret lift støtte erstatning.

7

Fjern trekloss fra under panseret. Hev og senk panseret et par ganger for å sikre at du har riktig sikret heisen støtter. Lukk panseret bare når du har visuelt kontrollert og verifisert arbeidet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138857.html

Previous:
Next:

sports Cars