Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Argumenter for og imot av en 2008 Dodge Viper

Som en av de lengste produsert amerikanske muskelbiler, er Dodge Viper ettertraktet år etter år for sitt utseende, hastighet og nyhet. I 2008 ble Dodge Viper redesignet for å være mer attraktive for forbrukerne enn sin topp konkurrent - Chevy Corvette. Mens disse kjøretøyene har mer makt enn de fleste F-body bilene i sin klasse, er det mange fordeler og ulemper som må vurderes før du kjøper. Ytelse

En fabrikk 2008 Dodge Viper tilbyr en imponerende 0-60 miles per time i ca 10 sekunder. Frisk av linjen, er dette bilen raskere enn noen annen amerikansk muskelbil på markedet. Forbrukerne vil føle kraften bak signaturen V10 motor som har bidratt til å gjøre denne bilen en må ha for alle med behov for hastighet. Den 8,4-liters motoren leverer 600 hestekrefter og 560 fot per pounds av dreiemoment mens lav profil, bakhjulsdrift dekk holde deg trygt på bakken.
Utseende

The 2008 Dodge Viper gir forbrukerne valg med over åtte farger, inkludert signaturen Viper Red og en cabriolet (myk eller hard) eller coupe stil kropp. Skinnseter er standard samt slange-hud stil ram-air avtrekkshette. Interiøret byr på en seks-plate CD-skifter som også har full integrert lyd i setene.
Safety

Mens 2008 Dodge Viper er utstyrt for sikkerhet, det er minimum. Det er er ingen sidekollisjonsputer eller stabilitetskontroll som vil føre til flere skader i løpet av en ulykke .. Den bakhjulsdrift og 98 tommers akselavstand gjør denne bilen mest ideelt for de som ikke bor der det er regn, snø eller skitt veier. For å opprettholde den beste ytelsen, må Dodge Viper solfylte dager og helt asfalterte gater.
Pris og Design

$ 100,000 base pris på en 2008 Dodge Viper var drastisk mindre enn sine utenlandske konkurrenter, men det er fortsatt en heftig pris å betale. Å være en sportsbil, Dodge Viper avskrives raskt, etter ett år med minimale miles, er en akseptabel pris mindre enn $ 70.000. Innvendig og utvendig utseende er alle raseri, men dårlig utforming og plassering av eksosrør øke risikoen for å få leg brannskader.
Reparasjoner

En av de dyreste delene av å eie alle kjøretøy er reparasjonene. 2008 Dodge Viper er utstyrt med en spesiell faktor garanti, men den utløper raskt forlater eieren å betale for vanskelig å finne deler og reparasjoner i fremtiden. Den begrensede tilgjengeligheten av Viper deler samt langsiktig eier lojalitet kan bety måneder for å søke etter nødvendige deler når noe går galt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138883.html

Previous:
Next:

sports Cars