Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Camaro audiospesifikasjoner

De nyere modellene av Chevy Camaro, 2010 og 2011, har en rekke av muligheter og funksjoner som gjør dem mer komfortable biler å kjøre, samt prangende, attraktive sportsbiler. Visse spesifikasjoner komme på alle nye modeller av Chevy Camaro lydsystemer, alt fra høyttalere til CD-spillere til alternativer som gjør at bilens lydsystem som skal oppgraderes. Audio System Devices

Alle nyere modell Chevy Camaros kommer med en standard lydanlegg - RDS satellitt lydsystemer som har elementære antenner slik at de vil fungere under alle forhold. Lydanlegget har også en CD-spiller, som spiller alle formater av CD-er, selv MP3-CDer. MP3-spillere kan enkelt installeres ved å plugge dem inn sigarettennere eller ha dem ferdig installert slik at de er fullt integrert i bilens interiør.
Høyttalere

nyere modeller av Chevy Camaros har seks høyttalere. To store høyttalerne er montert i baksetet og to store høyttalere er installert i hver inngangsdør. Små diskant høyttalere er også installert i forsetene ovenfor de større høyttalerne i døren langs rammen på bilen. Høyttalerne er laget av Boston Acoustic og levere en høy, dyp surroundlyd.
Tilpassede funksjoner

Som mange andre biler i sin klasse, Chevy Camaro er lydanlegg kan enkelt endres til å bli større og dristigere deretter fabrikkmontert system. Boston Høyttalere kan erstattes med større og dyrere høyttalere, kan en subwoofer installeres i baksetet og en tilpasset deksel til radioen og CD-spilleren kan bli kjøpt. Disse funksjonene er dyrere å kjøpe og installere, men kan være verdt det å Camaro eiere som er audiofile.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138862.html

Previous:
Next:

sports Cars