Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Nissan 300ZX Turbo Problemer

Nissan 300ZX modellen har lidd av en rekke problemer , spesielt i de tidligste årene av modellen . De fleste problemer er funnet i bilenes regulatorer , injektorer , air flow meter og cam belter . Har turbo modeller problemer med tilstopping olje linjer i noen biler , automatiske turbo modeller har problemer med eksploderende planetgir og det har vært tilfeller av rapportert kamaksel adjuster lekkasjer . Tilstopping Olje Lines

Selv om Nissan har forbedret nyere modeller av isolerende olje linjer , olje- linjer på enkelte biler er utsatt for tilstopping og brenne ut turbo mekanismer. Dette problemet er mest utbredt i pre - 1993 -modeller.
Kamaksel Justeringsskruer Lekkasjer

kamaksel endeavslutninger , på både standard og turbo varianter av 300ZX , kan trenge byttes ut så ofte som hver 30.000 miles . Hvis kjøretøyet blåser en sky av blå olje røyk etter oppstart, bør du erstatte disse komponentene så snart som mulig fordi slike lekkasjer kan være ganske alvorlig .
Exploding Planetary Gears

Overoppheting av planetgir kan føre dem til å eksplodere , ødelegger både girkasse og radiator. Noen ganger er dette forårsaket av en defekt girkasse pumpe som ikke tilstrekkelig smøre planetgir . Ikke bare gjør dette innvirkning skiftende evne, gjør det alvorlig skade på overføring og nærliggende komponenter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138863.html

Previous:
Next:

sports Cars