Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

2007 Corvette Z51 Specs

Vurdert av bil gjennomgang nettstedet Edmunds som å ha "ytelse i verdensklasse på prute priser," 2007 Chevrolet Corvette er ideelt for de som ønsker mer igjen for pengene sine. Kjenne Z51 spesifikasjonene kan hjelpe deg å ta en informert beslutning om hvorvidt denne bilen vil gi alle dine kjøring behov. Motor og Power

Motoren ansvarlig for å drive 2007 Z51 Corvette en 5967-kubikk-centimeter, 6-liters V8-motor. Motoren har en 101,6 mm-sylinderen, en 92-mm slaglengde, og en 10,9-til-1 komprimering, produksjon med 400 hestekrefter ved 6000 rpm og 400 ft.-lb. dreiemoment på 4400 rpm.
Fuel

Denne bilen krever premium blyfri bensin, og potensielt kan bli skadet ved bruk av mindreverdig kvalitet bensin. Drivstoffeffektivitet for Z51 gir 18 mpg i urbane områder, 28 mpg på motorveien, og 21 mpg for en kombinasjon av begge kjøreretninger typer. Drivstofftanken rommer 18 liter.

Bremser

Passasjerer ridning i 2007 Corvette er beskyttet av fire skivebremser som utnytter kurvebremsekontroll, samt fire hjul ABS (blokkeringsfrie bremser). I tillegg leveres denne modellen med elektronisk antispinn og en bakre limited-slip differensial for å gi et ekstra nivå av sikkerhet.
Safety
p Det er to kollisjonsputer plassert i denne modellen, for både fører og forsetepassasjer. Dekktrykket blir automatisk overvåket av et elektronisk system for å sikre at du alltid kjører på skikkelig oppblåst dekk. Oppvarmet utenfor speil, tåkelys foran, og foran og bak vindusviskere bidra til å forbedre synligheten mens du kjører.
Comfort
p Det er aircondition med klimakontroll til moderat innetemperaturen . I tillegg er det sju høyttalere i hele bilen for å lytte til musikk fra CD-spilleren, som er MP3-kompatibel.
Transmission

2007 Corvette kommer med mulighet av Mx0 den sekstrinns automatgir eller MN6 sekstrinns manuell girkasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138998.html

Previous:
Next:

sports Cars