Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan Brett ned en TR6

The Triumph TR6 , produsert 1969-1976 , er en seks -sylindret cabriolet sportsbil i tradisjonen av de beste britiske klassikere . Med en kraftig motor , enkle, men kjekk linjer og kvikk, uavhengig fjæring , er TR6 fortsatt en populær klassiker. Senke og heve toppen på en TR6 er en enkel prosedyre takket være toppen er grei design og engineering. Instruksjoner
en

Løsne toppen ved å dra håndtakene vekk fra toppen av frontruten . Sperrehakene er på toppen av frontruten rammen under toppen selv. Skyv den øverste opp sakte bort fra toppen av frontruten rammen.
2

Brett den øverste stoffet ned bak setene . Som du senker toppen , trykk på plast vinduer på begge sider av toppen innover slik de kaster i sentrum og ikke bli forvrengt.
3

Trykk på toppen så langt ned som det vil gå bak setene . Sikre at ingen metalldeler av rammen kommer i kontakt med stoffet i taket for å unngå å rive det .
4

Hev toppen ved å trekke det fra bak setene til låsene gå inn i toppen av frontglasset . Skyv spakene for låsene til lukket posisjon for å fullføre sette toppen opp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138499.html

Previous:
Next:

sports Cars