Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Stock 335i Specs

Aksjen 335i er en del av BMW "3-serie", en samling av sportsbiler BMW har produsert hvert år siden 1975. 335i er en del av den femte generasjonen av serien, som startet med 2005-modellene. I dag tilbyr BMW 335i som en sedan, coupe eller cabriolet. Kropp og Eksteriør

BMW 335i har lettmetall multispoke 17-tommers hjul med run-flat dekk. Den har forkrommet eksos tips. Bilen idrett også en drevet glass soltak, adaptive frontlykter som tilpasser seg veien videre og oppvarmede drevne speil. Den utvendige dørhåndtakene har malt lys installert i dem slik at sjåføren og passasjerene kan se bakken når de kommer ut av bilen.
Motor og drivverk

bil har en 3,0-liters sekssylindret twin-turbo motor med 300 hestekrefter og 300 fot-lbs. dreiemoment. Den seks-trinns girkasse kan være enten automatisk eller manuell. Motoren er twin-turbo, som maksimerer den høye enden av sin makt. Det kan nå 60 miles per time fra en stoppet posisjon på så lite som 5,4 sekunder.
Suspension

Bilen har en dobbel-leddet foran bæresystem , som holder hjulene vinkelrett på veien. Den multilink bakhjulsoppheng forbedrer kjørekomfort og kjøreegenskaper. Bilen har foran og bak antiroll barer, som reduserer kroppens lean i svinger og forbedre den generelle håndtering. Bilen har et aktivt styresystem, som varierer følsomheten av rattet avhengig av hvor fort bilen er i bevegelse for å gi bedre kjøreegenskaper.
Interiør

Bilen har en rekke moderne bekvemmeligheter, slik som åtte-veis elektrisk førersete og toveis manuelt justerbare hodestøtter, en motor starte og stopp-knapp, en låsing hanskerommet, automatisk klimaanlegg, foran og bak BMW atmosfære belysning, en vippe styringsgruppe hjulet kolonne og lys innebygd i dørhåndtak som belyser bakken. Interiøret har også en tre trim og kunstskinnutrustningen.
Sikkerhet og Antitheft

335i har front-og sidekollisjonsputer og en blokkeringsfrie bremser, som hindrer at hjulene låser opp når man bremser. Bilen har dynamisk stabilitetskontroll, som oppdager og minimaliserer skrens, og BMWs "hodebeskyttelse system," en oppblåsbar rørformet enhet som fungerer sammen med kollisjonsputer for å beskytte hodene til fører og passasjer i en side-effekt kollisjon. Bilen har også en tyverisikring AM /FM stereo system som spiller av CD-plater og MP3-filer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138983.html

Previous:
Next:

sports Cars