Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan programmere 2003 Elantra er Keyless Entry

The 2003 Hyundai Elantra er en populær bil med flere funksjoner som kan tilpasses. En av disse funksjonene er muligheten til å bruke en nøkkelfri oppføring fjernkontroll for å låse og låse opp bilen fra avstand. Dessverre er det flere situasjoner der ekstern kan mislykkes og ha en nøkkelfri oppføring fjernkontroll faktisk blir en hindring. Heldigvis har Hyundai gitt en enkel løsning for å tilbakestille programmering på fjernkontrollen i løpet av kort tid. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Hyundai Elantra.
2

Bruk en stjerneskrutrekker til fjerne de fire skruene som holder dashbordet likkledet, som er det plast i midten av dashbordet, på plass.
3

Finn ETACS modulen bak askebeger. De ETACS er datamaskinen den styrer alarm, blinklys og nøkkelfri adgang. Det bør være synlig så snart du fjerner dash liksvøpet.
4

Finn de små DIP-bryteren på ETACS modulen. Det bør være to fjernkontroller, en merket "1" og den andre merket "2".
5

Vend bryteren merket "1" på ETACS modulen. På nøkkelfri fjernkontroll, er det en knapp merket "1". Trykk på "1"-knappen på fjernkontrollen, og deretter snu "1" bryteren på ETACS modulen tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta denne prosessen med "2" bryteren på ETACS modulen og "2"-knappen på nøkkelfri fjernkontroll.
6

Fest dash liksvøpet med de fire skruene og Phillips skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138774.html

Previous:
Next:

sports Cars