Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

2005 Cobalt SS Specs

The 2005 Cobalt SS er en to-dørs, forhjulstrekk sport kompakt bil produsert av Chevrolet. "SS" står for "super sport", og kompressormatet kompakt er en av de Cobalt trimmer rullet ut som en erstatning for den pensjonerte Cavalier modell. Mens de andre Cobalt trims er tilgjengelig både som fire-dørs modeller og som kupeer, er SS bare tilgjengelig som en kupé med en femtrinns manuell girkasse. Ytelse og håndtering

Cobalt SS er utstyrt med en kompressormatet 2L, 16 ventiler, in-line firesylindret motor. Bilen er utstyrt med 18-tommers dekk og har 205 hestekrefter ved 5600 RPM og 200 ft-lbs. dreiemoment på 4400 RPM. SS leveres som standard med en fire hjul, anti-lock oppbremsing system, uavhengig forhjulsoppheng og semi-uavhengig bakhjulsoppheng. Den manuelle girkasse coupe får en EPA anslått 23 miles per gallon i byen og 29 miles per gallon motorveien.
Ekstern Dimensjoner

Cobalt SS er 180,5 inches lang og 67,9 inches bredt, med 55,5 inches av byggehøyde og en 103,3-tommers akselavstand. Bilen har tåkelys, halogen frontlykter og en defogger på fast bakvinduet. Den bakre spoiler er standard på SS, som har en total egenvekt på 2,806 pounds.
Interiøret har

Hver Cobalt SS er utstyrt med to 12 -volts strømuttak, klimaanlegg, cruise control, fjernstyrt lyd kontroll og ekstern trunk utgivelsen. Servostyring, vinduer og dørlåser er også inkludert i standard interiør funksjoner. Den coupe sport 13,9 kubikkfot av last plass og sitteplasser for fem. Fører og forsetepassasjer har 38,7 inches av headroom og 42 inches av benplass mens baksetepassasjerene har 35,7 inches av headroom og 32,2 tommer med benplass.
Safety

Alle Cobalt SS kupeer er utstyrt med to justerbare hodestøtter foran og to justerbare hodestøtter bak i bilen. Tre-punkts setebelter er tilgjengelig på alle fem sitteplasser steder. Driver og passasjersiden foran kollisjonsputer avrunder sikkerhetsfunksjoner for coupe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138653.html

Previous:
Next:

sports Cars