Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

1994 Toyota Supra Twin Turbo Specs

Hvis en vanlig, kort bærer medlem av daglig kjøring publikum ønsket å kjøpe en sertifisert, øyelokk-shaking racerbil som de kunne bruke til å levere barna til bestemor og fremdeles pund gjennom twisties og straightaways på virkelig skremmende hastighet, var den 1994 Toyota Twin Turbo Supra bilen for å kjøpe. Motoren

En 3-liter, inline seks drevet bil med 320 hestekrefter ved 5600 rpm og 315 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm. Motoren pustet drivstoff /luft blandingen gjennom en dobbel overliggende kamaksler konfigurasjon trukket fra to turboladere. Turboladerne handlet sekvensielt, i stedet for den mer vanlige parallelldrift. Turboladeren oppsett sendt avgasser inn en turbo på 1800 rpm og den andre turbo på 3500 rpm, med både gir full boost ved 4000 rpm. Begynnelsen boost ved et lavt turtall og tilsette den andre turbo senere resulterte i en jevn økning av hestekreftene over hele effektområdet. Denne ordningen hindret lag oppleves av parallell drift turboladere. Etterslep har vært en pågående problem i turbolading, fordi det tar et sekund eller to for turbinen å oppnå full hastighet. Hvis turbo (e) er satt opp for å sparke i plutselig på et visst turtall, kan det resultere i en dramatisk og knapt kontrollerbar økning i kraft. Den sekvensielle turboer var Toyotas svar på dette problemet.
The Body

Toyota jobbet hardt for å holde vekten nede for Supra, bruke aluminium i panseret, foran tverrammestykke , suspensjon øvre A-armer, olje og overføring panner, og en magnesium rattet og plast gasstanken. The Twin Turbo Supra veide 3,417 pounds, og hadde en front-til-bak vektfordeling 53-47 prosent. Bilen målte 178 inches fra fremre støtfanger til bakre støtfanger, og akselavstanden var 100 inches. Bilen brukes ABS, ventilert skivebremser foran og bak, med 235/45-17 framdekk og 255/40-17 steiler. Bremsene benyttet fire-stempel calipers foran og to-stempel for den bakre. Toyota gitt amerikanske kjøpere en automatisk girkasse som det eneste alternativet. Ingen manuell girkasse ble tilbudt.
Resultatutvikling

twin-turbo motor presset Supra 0-60 mph på 4,6 sekunder og til kvart mile i 13,1 sekunder på 109 miles per time. Toppfarten var 177 miles per time. Bilen ville trekke 0,98 Gs på en 300-fots skidpad. Bremsene stoppet bilen 60-0 mph på 116 meter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138945.html

Previous:
Next:

sports Cars