Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Sport Biltyper

Generelt sportsbiler er prestasjonsorienterte, to-seters kupé eller konvertible biler. Disse bilene først dukket opp på amerikanske veier i slutten av 1940-tallet da soldater begynte å bringe engelsk og italiensk to-setere hjem etter andre verdenskrig. I dag, sportsbiler tilbyr en rekke salgsopsjoner for utførelsen driver alt fra rimelig Mazda MX-5 til Corvette C6 til mer eksotiske internasjonale varianter som Ferrari F340. Det finnes også flere "grønne elektriske" sportsbiler på markedet i dag, med den mest kjente er den Tesla Roadster. Uavhengig av pris og raffinement, er den røde tråden blant alle sportsbiler moro i form av ytelse. Mazda MX-5

Mazda USA lanserte MX-5 Miata i 1989, og siden da bilen har kontinuerlig viste markedsføring tritt med den amerikanske offentlighet. 2010-utgaven byr igjen sitt varemerke roadster bærer en 1.8-liters DOHC (doble, overliggende Cam), 16-ventilers motor koblet til en femtrinns manuell girkasse produserer 167 hestekrefter ved 7000 RPM. Bilen produserer 0-til-60 ganger i midten av åtte andre område som starter fra en stående start. Som med alle Mazdas, er MX-5 veldig lett på føttene og håndterer svært godt. I tillegg til sin ytelse, bilens avtaler og utvalg av tilbehør er sikker på å behage. Basen prisen på bilen er oppført som $ 23,560.
Chevrolet Corvette C6

Chevrolet Corvette ble lansert i 1951 og siden da bilmerket har alltid funnet et publikum for Chevrolet er amerikansk sportsbil. 2010 Corvette C6 tilbyr både coupe og cabriolet-versjoner og har en 6,2-liters V8-motor koblet til en sekstrinns manuell girkasse produserer 430 hestekrefter ved 5900 RPM. Bilen produserer 0-til-60 ganger i midten av fem andre område som starter fra en stående start og topper ut på 196 mph. De C5/C6 generasjon biler virkelig tok Corvette til et nytt nivå i håndtering og ytelse, og den nye bilen er vakker både på innsiden og utsiden. Basen prisen på bilen er oppført som $ 48,930.
Tesla Roadster

Tesla Roadster er et vidunder av teknologi og for de som trenger "noe annet , "dette er bilen for deg. Den elegante toseteren bærer en hånd-sår stator elektrisk motor parret med en elektronisk lagringssystem. Som en helt elektrisk bil, gjør Tesla ikke krever en overføring. Men oversette fra kilowatt til hestekrefter, produserer bilen ca 288 hestekrefter på topp på 14.000 RPM på en rekke 244 miles per opplading. Uavhengig av teknologiske forskjeller, produserer bilen alvorlig ytelse, med 0-til-60 ganger i midten av tre andre spenner fra en stående start. Tesla Roadster håndtering er like imponerende, og bilens passform og finish er herlig å se. Basen prisen på bilen er oppført som $ 101500.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138498.html

Previous:
Next:

sports Cars