Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Informasjon om en 1984 Corvette

The 1984 Chevrolet Corvette var debut modell av fjerde generasjon av Corvette. Denne modellen ble redesignet fra grunnen av som Chevy inntreden i moderne høyytelses sportsbil era. Tredje generasjon Corvette var teknisk sportsbiler, men blekner i forhold til sine konkurrenter i ytelse og pålitelighet. Body

En elegant ny kropp ble opprettet for 1984 modell som var tilgjengelig i en to-dørs coupé. Taket på bilen kan fjernes for å forvandle det til en targa top bil ved å fjerne fire bolter og lagring toppen i bagasjerommet. Bakvinduet er en enkelt-glass kabinett som åpnet for tilgang til baksiden bagasjerommet. Frontlyktene er retracting og brukte en enkelt kvadrat lys på hver side av bilen. Fire runde baklysene er en signatur del av utseendet.
Drivverk

En drivstoff-injisert, 350-kubikk-tommers motoren ble redesignet for 1984 årsmodell og merket den "L98". Bensininnsprøytning for denne modellen ble kalt Cross Fire Throttle Body Injection og hjalp Chevy avtale med nye utslippskrav. To overføring valg var tilgjengelig: de fire pluss tre overdrive manuell og en automatisk. Drivverk er designet og produsert som en front motor og bakhjulsdrift. Makt ble levert til bakhjulene fra differensialen bruke en halv aksel på hver side av bilen.
Suspension

Målet med C4 Corvette var å oppnå en verdensklasse håndtering sportsbil. For å oppnå dette målet, ble en enkelt aluminium chassis laget. Uavhengig bakhjulsoppheng ble gjennomført med en tverrgående bladfjær og støtdempere bak. Den forstillingen brukt et våpen og sjokk å gi en positiv styrefølelse. Wide felger og myke dekk på hvert hjørne av bilen gi sterk svinger potensial.
Resultatutvikling

1984 Corvette prestasjoner statistikken er nå utdatert, men for tidsperioden, de var enestående. Den toppfart på den første C4 var i overkant av 140 miles pr time. Akselerasjonen var sub sju sekunder til seksti miles per time fra en stående start. De nye aluminium calipers stoppet bilen 173 meter fra sytti miles per time. En .90 g kraft var standarden for C4, leve opp til målet om å bygge et førsteklasses håndtering sportsbil.
Interiør

En ny redesignet interiør kom standard med en digital dash. Dashbordet levert systemer informasjon for føreren blant annet hastighet, turtall, medietemperaturer og system status. Inn-og utreise av kjøretøyet er vanskelig på grunn av den dype og lav innstilling av setene. En stereoanlegg var tilgjengelig den drevne to fronthøyttalerne i foten vel og bak høyttalere i bagasjerommet. En strøm antenne for stereo trukket inn i kroppen når den ikke er i bruk, eller når bilen ble slått av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138500.html

Previous:
Next:

sports Cars