Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hva er en Buick Grand National?

The Buick Grand National er et performance-orientert versjon av Regal som ble innført for 1982 årsmodell. Grand National er oppkalt etter den NASCAR Grand National-serien, kjent som Sprint Cup Series som i 2010. Funksjoner

The Grand National ble introdusert med en 4,1 liters V6-motor for 1982, men en håndfull turboladede 3,8 liters eksempler ble også produsert det året. Grand National ble bygget i all-black starter i 1984, og dette ble et varemerke farge for modellen
Fordeler

turboladede 3,8 liters V6 i Grand National. økt hestekrefter fra 125 hestekrefter med base 4,1 liter V6 på 175 hestekrefter med turboladet V6.
Historie

Buick Grand National ble produsert for å minnes Suksessen av Buick merkevare i NASCAR racing. Den ble produsert fra 1982 til 1987 modell år, med ingen biler blir produsert i 1983.
Betydning

Den relative sjeldenhet av Grand National i forhold til andre Buick Regal modeller har gjort godt bevarte eksempler på modellen populært blant samlere.
Størrelse

Buick Grand National var et mellomstort ytelse bil basert på fotgjenger fundamentet for den Buick Regal. Imidlertid gjorde coupe konfigurasjon baksetet tilgang vanskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138493.html

Previous:
Next:

sports Cars