Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Camaro Body Styles

På spørsmål om hva "Camaro" betydde på engelsk, Chevrolet øvre ledelse offisielt kastet ned ponycar gapestokk da de svarte at en Camaro var "en liten, ond dyr som spiser Mustangs." GM svar på Fords banebrytende Mustang raskt utviklet en rabiat fanbase for sin kjekke og aggressiv styling og ytelse for å sikkerhetskopiere den. Selv om modellen døde en vanærende død på begynnelsen av 2000-tallet, oppstandne GM modellen syv år senere som nesten mye god omtale som originalen. Første generasjon (1966-1969)

For mange Camaro første generasjon definert modell for all tid. Bygget på F-Body plattform (delt av sin søster skip Pontiac Firebird), var Camaro en unibody (rammeløse) sportsbil med klassiske proporsjoner, et langt panser, høy bakre kvartal panel og en kort dekk-lokk ekko klassiske syklistene i tidligere dager mens en liten baksetet holdt bilen brukbar for street plikt.
Andre generasjon (1970-1981)
p Dette var Camaro lengste levde iterasjon og ble raskt en høyt elskede ikonet til disco tiåret. I de senere årene utviklet ytelse entusiaster en slags kjærlighet /hat forhold til denne generasjonen. Dens karosserideler var svært moderne, plukke opp på den originale Camaro er styling og forbedrer den med noen europeisk bluss fra Lotus og Ferrari. På den annen side, stadig strengere utslippskrav og stigende drivstoffpriser slutt gjorde Camaros i denne generasjonen noen av de minst kraftige ponni biler noensinne produsert.
Tredje generasjon (1982-1992)

p Dette var Camaro er "kile" era. Selv om det er spisse nesen og skarpt brettet kroppen linjer senere skulle trekke noen lite flatterende sammenligninger til ost stykker og doorstops ble Camaro tredje generasjon sett (av 80 standarder) som ganske spennende og futuristisk. Selv om den generasjonen begynte med å spille vertskap for noen virkelig Uspennende kraftverk (165 hestekrefter var topper for 1982), etter 1992 disse tallene hadde steget til en rimelig 245.
Fjerde generasjon (1993-2002)

Inntil nylig tilbød Camaro fjerde generasjon noen av de raskeste av rasen noensinne er produsert (selv inkludert mange av de berømte Big Block muskelbiler av tiår før). Ytelse 1993-1997 var god, men den fjerde generasjons egentlig ikke truffet nær-superbil status til GM introduserte sin helt nye LS1 motor i 1998. Når kombinert med fjerde-generasjoners ultra-glatt karosseri og utmerket aerodynamikk, den 345 hestekrefter, £ 95 aluminium-blokk LS1 gjort Camaro en reell konkurrent i form av både ytelse og drivstofføkonomi. På grunn av stigende drivstoffkostnader og den oppfatning at slike muskelbiler var gass-svin, gikk Camaro /Firebird tvillinger ut av produksjon i 2002.
Fifth Generation (2009-Present)

Ukjent for et publikum, hadde GM begynt de første design studier for Camaro femte og strøm (som i 2010) generasjon før øksen hadde falt i fjerde generasjon. GM var sjenert om deres nyeste bilen, den var opprinnelig avduket for publikum å kjøpe i slutten av 2005, men det ville være enda fire år før den første bilen traff gatene. Denne nyeste generasjonen plukker opp på mange av styling pekepinner og proporsjoner av første generasjon, men dens fasettert karosserideler, store hjul og høyteknologiske motorer er rene 21. århundre. Denne nyeste generasjonen (med sine klassikere ser, kraftige motorer og utmerket håndtering) har vært mye hyllet som en triumf for General Motors |
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138605.html

Previous:
Next:

sports Cars