Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Motoren Bore Definisjon

stempelmotorer er målt ved forskyvning, et volum gitt i cubic inches eller kubikk liter. Fortrengning er avhengig av diameteren til hver sylinder, og hvor langt stempelet reiser i sylinderen i løpet av en fullstendig syklus. Diameteren av sylinderen er kjent som utboringen. Bore
Bore er diameteren av stempelet.

i boringen i en motor er diameteren av stempelet. Stemplet er en sylinder som passer på innsiden av den likeledes sylindriske forbrenningskammeret og arbeider ved vekselvis å gi energi fra drivstoff og å kvitte seg med avgassene. Stempelet beveger seg inne i forbrenningskammeret som et stempel i en sprøyte. En større diameter gir et større volum for forbrenning av drivstoff /luft blanding og gir mer kraft til motoren.
Volumet av en sylinder
større diameter gir mer potensiell makt.

Volumet av en sylinder er gitt ved ligningen:

pi ganger (radius squared) ganger høyden av sylinderen

Den første delen av ligningen, pi ganger radius, gir tverrsnittsarealet av sylinderen. Diameteren på en sylinder er dobbelt radius, så boringen definerer tverrsnitt av:

pi ganger (1/2 diameter kvadrat)
Stroke og Bore < BR>

Det andre aspekt av slagvolumet er høyden av sylinderen. Dette er gitt ved hvor langt opp og ned i sylinderen stempelet beveger seg, en måling som kalles "slag". Den boring og slaglengde sammen definere volumet av en ensylindret.
Strøm

I en totaktsmotor, komprimerer en syklus av drivstoff og luft blanding for forbrenning, og den andre syklusen skyver forbrente avgasser ut. Større diameter tillater mer drivstoff blandingen som skal forbrennes, og gir større kraft til motoren. En lengre slaglengde bidrar også til et større volum, slik at boring og slaglengde både bidra til det totale volum i en sylinder. Firetaktsmotorer er tilsvarende definert av boring og slag.
Displacement

kraften i en motor er videre definert av hvor mange sylindre den har. Hver sylinder bidrar kraft i henhold til boring og slag. Multiple-stempelmotorer har større kraft og er definert av forskyvning -. Volumet på alle sylindere kombinert

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138502.html

Previous:
Next:

sports Cars