Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan installerer jeg en License Plate på bakre støtfanger av en 2005 Mazda RX8?

Mazda RX-8 er lisens plate mounts på sin bakre støtfanger. Hvis du nylig har kjøpt bilen og fikk kodene dine, må du sette dem på så snart som mulig. Installere lisens plate er ikke vanskelig, så lenge du har de riktige verktøyene og maskinvare. Hvis RX-8 allerede har skruer eller bolter installert i de bakre støtfanger mounts, kan du bare bruke dem igjen i stedet for å kjøpe nye. Du trenger
1/4-tommers av 3/4-inch skruer eller bolter
Phillips eller flat skrutrekker
License-plate ramme (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp din 1/4-tommers av 3/4-inch skruer eller bolter. Du kan kjøpe denne type bolt fra en hvilken som helst maskin eller hjemme forbedring butikken.
2

Slå av motoren. Eksosen området kan bli varmt. Ta med lisens plate og ramme (eventuelt) til baksiden av din RX-8. Grab en skrutrekker som passer til skruene du har kjøpt.
3

Place lisensen plate i bakre støtfanger plate montering spot. Stille opp hullene på den øverste delen av lisensen plate med de to hullene i bakre støtfanger plate montering spot. Holde det på plass.
4

Påfør lisens-plate ramme over platen, hvis det er aktuelt. Hold det og nummerskiltet stødig.
5

Sett en skrue i hver side og trekk til for hånd. Med den andre hånden til å holde plate og ramme på plass. Sett inn neste skruen og trekk til for hånd.
6

Bruk skrutrekkeren til å stramme begge skruene. Stopp stramme skruene når de blir vanskelige å slå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138642.html

Previous:
Next:

sports Cars