Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan å operere Fold Down bakseter på en 2007 Mazda 6

The 2007 Mazda 6 leveres som standard med en split- folding baksetet . Ved å brette en eller begge av de sitteseksjoner ned , kan du øke mengden av rommet du har din Mazdas bagasjerommet for transport av last. Lære å betjene klappsete mekanismen er enkel. Kontrollene er plassert i din Mazda 6 i bagasjerommet . Du kan brette ned , og deretter kaste opp setene med letthet. Instruksjoner
en

Sjekk for eventuelle personer eller gjenstander sitter på seteputen som ville hindre den fra folding .
2

Åpne Mazda 6 i bagasjerommet . Let på hver sin side av stammen veggen. Du vil se et håndtak på hver side av stammen veggen. Håndtaket på førersiden av stammen veggen foldes ned førersiden av baksetet . Håndtaket på passasjersiden av stammen veggen foldes ned passasjersiden av baksetet .
3

Trekk ett av håndtakene . Den spesifikke delen av setet vil umiddelbart folde ned . Trekk det andre håndtaket . Det vil kaste seg ned i tillegg, noe som gir deg mer plass i bagasjerommet .
4

Åpen enten bakdøren . Å kaste bakseteryggen opp til normal posisjon , ta tak i setet og løft den tilbake . Skyv den tilbake på plass ordentlig . Det vil smette mot skinnen . Gjenta for å brette opp den andre delen av baksetet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136337.html

Previous:
Next:

sedan