Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan programmere Sebring Fjernkontrollens

Tidligere Chrysler Sebring modellene kom med en egen keyless-entry fjernkontroll (fob), men dette fob ble ikke festet til bilnøkkelen. Senere modeller inkludert en integrert nøkkel og fob enhet. Når du programmerer en nøkkel og fob enhet du må programmere en ny nøkkel til Sebring. Fob er programmert sammen med nøkkelen. Programmering av en ny nøkkel fob for enten første-generasjon eller andre generasjon Chrysler Sebring er en ganske rask og grei prosess. Instruksjoner
Programming en 2001 Gjennom 2006 Sebring Key Fob
en

Kontroller at du har en programmert nøkkel fob. Uten en programmert tast fob vil du være i stand til å programmere en ekstra.
2

Push "Lock" på den programmerte nøkkelen fob fem ganger, som gir ca to sekunder å passere mellom hver push.

3

Sett bilnøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen til "Run" uten spy Sebring motor. Vente tålmodig for den Piper å stoppe som tar omtrent et minutt.
4

Push "Lås opp" på den programmerte nøkkelen fob. Hold knappen inne i fem sekunder. Etter fem sekunder, trykk og hold "Panic" mens "Lås opp." Etter ett sekund, slipper du begge knappene. Lytt etter pipetonen for bekreftelse. Hvis du ikke hører et pip og starte på nytt.
5

Push og slipp "Lock" og "Lås opp" på den programmerte nøkkelen fob samtidig. Skyv og slipp "Lås opp".
6

Push og slipp "Lås opp" og "Lock" på den nye nøkkelen fob. Skyv og slipp "Lås opp." Ta ut nøkkelen. Nøkkelen fob er nå programmert.
Programmering av 2007 Gjennom 2010 Sebring Key Fob
7

Kontroller at du har to jobber nøkkel og fob enheter. Uten to arbeider nøkler, vil du ikke være i stand til å programmere en ekstra nøkkel og fob enhet.
8

Ha tom nøkkel og fob enhet kuttet med en Chrysler forhandler eller profesjonell låsesmed for å matche din Sebring.

9

Place en av arbeidsdagen din nøkkel og fob enheter i tenningen. Vri nøkkelen til "On". La nøkkelen stå i nevnte posisjon for mellom fem og ti sekunder. Slå det å "låse" og deretter fjerne den.
10

Place ditt andre arbeider nøkkel og fob enhet i tenningen. Vri nøkkelen til "On". La nøkkelen stå i nevnte stilling i minst 10 sekunder. Du vil høre et pip. Slå det å "låse" og deretter fjerne den.
11

Sett nøkkelen og fob enhet som du programmerer i tenningen. Vri den til "On". Vent i omtrent 10 sekunder. Du vil høre et pip. Nøkkelen og fob enhet er nå programmert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136140.html

Previous:
Next:

sedan