Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1996 Subaru Legacy Issues

Subaru eksistens dateres tilbake til 1958, da Subaru 360 kom på markedet. Selv om ikke den peneste av kjøretøy ved de fleste standarder, de 360 ​​var billig og pålitelig --- aspekter Subaru opprettholder i modeller til denne dag. Subaru Legacy første hoppet inn på scenen i 1990, bilen holdt seg så vellykket at selskapet fortsatt produserer dem som i 2010. Selv om produsentene generelt generelt øke effektiviteten og påliteligheten av deres biler over tid, kan produksjonen fortsatt produsere saker og problemer, som til slutt fører til flere tilbakekallinger --- slik som tilfelle med 1996 Subaru Legacy. Kollisjonsputer

Et problem med mer enn 95.000 biler resulterte i en 1996 Legacy tilbakekalling som fant sted i 1998. Problemet besto av utilsiktet utplassering av kollisjonsputer som følge av understell kontakt med noen form for harde gjenstander, som for eksempel speedbumps, jettegryter eller fortauskanter. Den uventede distribusjon poserte risikoen for skade på passasjerer.
Suspension Springs

Noen ganger problemer og problemer oppstår i bolter eller ledd som forbinder metall. Slik er tilfellet med fjæring på noen 1996 Subarus. Selskapet tilbakekalt en utvalgt gruppe av legater, stasjonsvogner og SUVer som følge av mislighold i sveising, som resulterte i brudd på braketten av tverrgående link. Disse sprekkene kan føre til separasjon av brakett, som kan til slutt føre til et tap av suspensjonens montering. Miste montering kan i sin tur bety å miste kontrollen over kjøretøyet. Subaru har utstedt tilbakekalling for 29 000 biler i 1998.
Elektrisk System

minnes Noen ganger skjer ikke før år senere. Subaru utstedt mer enn 200.000 tilbakekallinger i 2000 for Legacy-modeller. Et problem oppstod som medførte problemer med dynamoen, noe som kan føre til mangel på lading i bilen. Subaru erstattet den defekte dynamoer med modifiserte versjoner, forebygge problemet med boder eller strømbrudd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136193.html

Previous:
Next:

sedan