Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan å programmere en bil radio i en '94 Ford Taurus

The fabrikkmontert bilradioen i en 1994 Ford Taurus kan du programmere seks forhåndsinnstilte radiostasjoner for enkel kanal surfing. Selv om du fortsatt kan skanne og søke etter stasjoner på AM-og FM-band, gir mulighet for programmering funksjonen øyeblikkelig trykknapp tilgang til de seks stasjonene du velger. De seks forhåndsinnstillingene gjelde både AM og FM, i hovedsak gir deg 12 forhåndsinnstillinger. Du kan endre disse stasjonene når som helst ved hjelp av denne prosedyren. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen, og enten starte Taurus eller vri nøkkelen til aux-maktposisjon. Det er ikke tilrådelig å sitte i bilen med radioen på i lange perioder uten å starte motoren.
2

Velg AM eller FM-båndet ved å trykke på riktig knapp.

3

Still inn en ønsket stasjon ved å trykke på en av retningsknappene langs "Tune", "Seek" eller "Scan"-knappene. Den "Tune"-knappen flytter frekvens langs trinnvis, en tidel av gangen. Den "Seek" vil automatisk bevege seg i den retningen du har valgt til den treffer et sterkt signal, og da det vil stoppe. "Scan" vil bevege seg i ønsket retning og stoppe, akkurat som "Seek"-funksjonen, men det vil fortsette å bevege seg gjennom frekvensene etter halting på et sterkt signal i 5 sekunder.
4

Trykk ønsket talltast for radio forhåndsinnstillinger, og hold den inne til radioen høres kutt ut og deretter inn igjen når lyden kutter igjen, den knappen holder forhåndsinnstilt for den stasjonen du mottar. Siden det er seks nummererte knapper, kan du fortsette å programmere opptil fem mer ved å gjenta trinn 3 og 4.
5

Bytt til motsatt band fra den du valgte i trinn 2, og gjenta trinn 3 og 4 til du har programmert så mange stasjoner som du ønsker, opp til seks per band.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135973.html

Previous:
Next:

sedan